tiistai 1. joulukuuta 2015

No yllätys... :D

Eli joku löysi taas itsensä puro lanka ja nro 8;n puikot kädessä. Mitä siitä syntyy? No huopatossut taas vaihteeksi :D Lankana siis puro Lehto ja väri kyllä niin makia, että melkeinpä pakko tehä myös itelle tämmöset ku joulukiireet helpottaa.

Tässä on työnalla viimeisiä joululahja pyristelyjä, lapset kyttää joulukalenteria ja mankuu koko ajan lisää suklaata. Mahtokohan se itellä olla lapsena nuin jännää se joulun odottelu? :) Viikonloppuna vietettiin lasten kanssa pikkujoulua ja paistettiin ekat tortut. Kuopus sai lahjaksi aika päheän piparimuotin, joten näin hienoja pipareita meillä jatkossa tiedossa.7 kommenttia:

 1. Wau, mikä muotti. Mitens niitä pipareita sitten malttaa syödä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset laskee jo kumpi saa tehä tuolla muotilla ja että varmasti kumpikin saa yhtä monta syötävää piparia. ;) Vähän väliä kysyvät koska keitän taikinan?

   Poista
 2. Heh, kyllä sitä varmaan itsekin lapsena on malttamattomasti odottanut joulua. Itse olen nyt aivan tohkeissani Niina Laitisen Joulusukkakalenterista...ei millään meinaisi jaksaa odottaa seuraavan luukun aukeamista :)
  Herkulliset värit tossuissa.

  t. Snysi (sny25)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää jotenki missasin sen joulusukka kalenterin. Ja puusilmä luki uuestaan sun lähettämän ohjeen, ne onkin December sokcsien sijaan November socks. :D

   Poista
  2. Sellaista sattuu :) jos yhtään kiinnostaa niin vielä ehtii hyvin mukaan joulusukkakalenteriin ;)

   Poista
  3. Mulla on niin monet joululahjat vielä tekemättä että pakko jättää väliin. :) ymmärsin että se sukka ohje tulee kokonaisuudessaan esille joulun jälkeen.

   Poista
  4. Juu, joulun jälkeen löytyy kokonaisuudessaan Ravelrystä. Viisainta olisi ollut, jos itsekin olisi aloittanut sukat vasta joulun jälkeen ;)

   Poista