torstai 17. joulukuuta 2015

Joululahja vaihto

Ahneuksissani osallistuin siis toiseenkin lahja vaihtoon, tällä kertaa älysin myös laittaa lapset mukaan vaihtoon. :D Tämän vaihdon emona toimii ystäväni Satu, jonka joulu blogi on osoitteessa sadunjoulu.blogspot.fi omani lähetin jo, mutta enpäs kerro kelle ne meni, koska eivät ole blogissa vielä kertoneet.

Meidän Perhe sai lapset mukaan lukien Annen porukalta paketit. Annen blogi löytyy täältä http://annenpuuhailuja.vuodatus.net/ Pakkohan tähän on sanoa, että iso harmi kun ei ollu kameraa mukana kun esikoinen  näki paketin koon postissa. Oltiin eilen kaksistaan esikoisen menon vuoksi ja kun haettiin kuopus päiväkodissa esikoinen tärisi ja kertoi innosta hihkuen että 'meille on tullu iso paketti!'


Koko matkan kotiin esikoinen hoki kuinka jännittää mitä siellä paketissa on ja kuinka toivoisi palomies Samiin liittyvää tavaraa sieltä. Enhän toki uskaltanut mitään luvata. Voi sitä lapsen onnellista mykkää ilmettä kun paketissa oli palomies Sami ja Norman Hintsa pienoismallit. Ei ollu lapsi parka uskoa silmiään. Yleensä puuha peten perään oleva lapsi unohti mukana olleet puuha pete karkki askit melkeen ku oli niin kiire saada hahmot käteen. Ne on ollu nyt jo unikaverina ja äiti on joutunut niitä vahtimaan päiväkodin ajan. ;)

Pienempi, kätyri rakastaja, tiputti melkeen silmät kun sai uuden kätyri pehmon, kätyri shampoota ja pussillisen pieniä rusina boxeja. Shampoo piti heti saaha testata illan sauna reissulla, tuoksu oli myös äidin mieleen, etenkin kun päiväkodissa oli syksyllä havaittu täitä joten hysterrikko äiti on pessyt lapset pajunkuorihörhöhippi hörhö shampoolla joka haisee sille että en ihmettele että täitkin kiertää sen. :D kätyriä halittiin ja pussailtiin pitkin iltaa ja nukkumaan mennessä tiukasti kainaloon pääsi. Eli oikeen onnistuneet oli lasten paketit kiitoksia Anne ja perhe. Äiti jätti omansa aattoon, eli jännittää vielä viikon.

4 kommenttia:

 1. Täit, päänahka alkaa kutista kun lukeekin sanan, etiikka on myös hyvä täin karkotin, ( täi neurootikko täälläkin;) pojat tyytyväisiä, kun olivat osanneet valita oikein, ja äitinä olin hyvin yllättynyt ja ylpeä heidän paneutumisestaan valintoihin, ehdotukseni jyrättiin julmasti, lapset kuulema tarvitsevat jonkun lelun. Toivottavasti omalla vastuullani ollut sinun pakettisi myös mieleinen, voisitko vähän kurkistaa paketin sisään ennen aattoa???

  VastaaPoista
 2. Todellakin oli onnistuneet lasten pakettien sisältö. Hmmm... Nyt jäin miettimään avaanko oman paketin, vai säilönkö aattoon jännityksen... Ei kai siellä ole mitään pilaantuvaa? :)

  VastaaPoista
 3. Ei ole pilaantuvaa, jännään vaan kovasti mitä yhdestä jutusta tuumaat kun omien mieltymysten mukaan valikoitui mukaan, ja jos jo sulla onkin harmi kun viiniä ei voinut laittaa tulemaan....jännään vaan niin kovin mitä tykkäät...

  VastaaPoista
 4. Mua on helppo miellyttää. ;) saat malttaa jouluun asti. Ei oo montaa yötä enää. :)

  VastaaPoista