sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Kiirettä pukkaa...

Viisas ihminen olis ehkä tehny ajoissa pukin konttiin tulevat neulomukset. Mitä suotta positiivinen paine tuottaa tulosta parhaiten kun ei ole varaa lusmuilla. :) Ystävä halus kahdet sukat, toiveena oli että toiset perus sukat. Onkin tovi ku oon kokoa 45 neulonut. Meinas usko loppua ku terää kudoin, tuntu ihan loputtomalta. :) Lankana 7veikka raitaa, josta väri meri, puikot oli metalliset cubics novat 3,5mm ihanat puikot muuten, mutta bambu ei luista. Olinkin jo unohtanut kuinka ärsyttävää on varoa tippuvaa puikkoa.
Niinku sukasta näkee en uskaltanut ottaa riskiä, että kerä riittää sukkiin, eikä sitä itseasiassa jääny juuri yhtään. Kärki on jämä 7veikkaa. 

Toiseksi sukaksi pyydettiin naiselle koko 39 toive 'ei keltasta' lapset rakastaa tonkia äitin lanka laatikkoja ja muuta ei paljon meillä tarvittas. Eka antavat kirjavan nalle taika kerän,  mutta mun kaikki 3mm puikot on kiinni töissä. Seuraavaksi halusivat pirteän karkkipolkan muutaman vuoden takaa. Tätä oli oikeastaan kiva neuloa, vaikka ihan kirjava on lopputulos. Palmikolla sain ittelle aikaan mielenkiintoa työhön. Mä kun en kehtaa näitä valmiiks pitkä värjättyä lankaa tehä millään pitsikuviolla ku menee musta kuvio hukkaan. 
 
Tästä jäi luonnollisesti vähän enemmän, eli menee jänäkanka koriin, joka nykyään muuten nuiden Anelmaisien myötä jo kiinnostaa enemmän. Lasten kanssa värkättiin päiväkotiin täteille jotain pientä. Ei kalliita olleet, mutta olivat onnellisia kun saivat hoitajilleen jotain viedä. 
Näissä on siis jokaisessa yks lyhty kynttilä, 6kpl joulusuklaa konvehteja ja ne kääritty sellofaaniin ja päälle koriste ruusuke. Eniten tietty kiinnosti lapsia suklaan maku. ;) 

Nyt voin julkaista senkin, että muutama viikko sitten laiton kasvamaan tänä vuonna eka kertaa myynnissä olevan valkoisen kerratun amarylliksen. Olin varma että ei ehdi kukkia jouluna ku olin viimeseen joukossa kun sen purkkiin sain. Kyllä tuo sipuli oli joka euron arvoinen. Vai mitä ootte mieltä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti