torstai 17. joulukuuta 2015

Viimeinen syksyn paketti.

Nyt se on ohi. Syksyn Salainen neuleystävä. Haikea olo. :) Aika varmasti lähden taas keväällä mukaan, on tää sen verran mukavaa hommaa.

  JOULUKUU
'Uusi vuosi - uudet kujeet'
- Pikkujoulukausi: Olisiko ohjetta johonkin pieneen lahjaan, mikä valmistuisi nopeasti?
- Joulukortti-ideoita?
- Uusi harrastus omalle parille? Haastaa kokeilemaan jotain uutta, mitä ei ole aikaisemmin uskaltanut kokeilemaan.
- Norjalaisneuleita, ristipistoja, illuusioneuletta yms.

Mulla on paketti ollu käsissä jo pari päivää, joulun alla muka kiirettä ettei ehdi blogia päivittää. ;) mun saamien pakettien takaa paljastui violettilanka, kenen blogi löytyy osoitteesta violettilanka.blogspot.fi


Runsas paketti, jälkeen kerran. Ja mikä sisältö! Eniten olen mykistyny mukana olleesta vironvillasta, joka on mun yks ehdottomia lempilankoja. Saan itselleni siitä siis revontulen kunhan joulukiireet helpottaa. 

Lisäksi oli useampi kerä lankaa kudottuihin joulupalloihin, sekä ohje niihin. Hauska sattuma, että olen miettinyt että kunhan ehdin kokeilen niiden tekoa. Eli luit kyllä ajatukseni tässä suhteessa. :) mitään en vielä ehtinyt asian eteen tehdä. 

Kahvintuoksuiset kynttilät olikin loppu jo, ja mukana ollut Onteloneule vaikuttaa mielenkiintoiselta. Varmasti perehdyn asiaan keväällä kun vaikutti siltä ettei se ihan nuin vaan suju multa. :) Tonttu suklaat meni jo parempiin suihin parin minin auttamana, joten kuvitelkaa ne tähän lähikuvaan myös. ;)

Viimeisenä oli 3 pientä pakettia, joista kaksi oli osotettu lapsille. Ihmettelin ku yksin pakettia availin että onko oma tekemä unohtunut, kunnes tajusin että poikien paketissahan ne on. Niinku olivatkin. Kumpikin sai omat kätyri sukat, mitkä herätti ilosta kiljumista lapsissa. Kiitos!

Viimesessä paketissa toivotettiin mulle hyvää syntymäpäivää, joten sitä en vielä avannut. Ihana saada synttärilahjaksi jotain mistä ei tiedä mitään. Palataan asiaan kun olen sen avannut. ;)  kiitos kuluneesta syksystä omalle snylle on ollu ihania paketteja taas kerran! 

2 kommenttia:

  1. siis wau, upea, ihana paketti. Ja sukat!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että paketti miellytti. Itselläkin on hieman haikea olo, näiden pakettien rakenteleminen sinulle on ollut tosi hauskaa. Tulen jatkossakin lukemaan blogiasi :-)

    VastaaPoista