keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Pikkujoululahja vaihto

Osallistuin viime tingassa sekä pikkujoululahja vaihtoon, että kahteen joululahja vaihtoon. Eihän sitä tällä iällä muuten saa jännitystä itelle, kun lapset ei vielä osaa ostaa, ja uskovat joulupukin tuovan kaiken. ;) ekan vaihdon järjestää jouluemo blogissa jouluistailoa.vuodatus.net


Itse lähetin varmaan ryhmän nuorimmalle osallistujalle, joka viettää eka joulua,olikin haaste. Sain molemmat paketit joululaiselta, jonka blogi on täällä joululainen.blogspot.fi  ja sain itte päättää kumman paketin avaan ensin. Tottakai jätin suuremman jouluksi, varsinkin kun siinä oli jouluisia tarroja päällä.

Älyttömän hieno paketti. Sanaton olen. Sydän ja lintu on niin mua ku olla ja voi. Muistan varmasti joka joulu tästä eteenpäin kun nuita kaikkia kuuseen lasten kans laitetaan, kelle niistä kiitos kuuluu. Iso kiitos!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, että tykkäsit! <3 Ajattelin, ettei varmaan haittaa, että on sama lähettäjä molemmilla paketeilla... Itse olen kädentaidoissa ihan onneton, joten itsetehdyt osuudet ovat ostoisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haitannut, vaikka alkuun epäilin että onko käynyt virhe. ;) Tuolla se isompi on kaapissa aattoa oottamassa. Vähän varovasti heiluttelin sitä uteliaisuuttani. :)

      Poista