perjantai 20. marraskuuta 2015

Välimuistaminen

Puhelin piippas eilen, että paketti noudettavissa. Mietin että mitäs siellä nyt on, kunnes kävin täällä blogissa ja sny kerto lähettäneen pienen paketin. Tänään aamulla sit kauppaan lasten valitsemissa vaatteissa. :) Lähdin mukaan tähän #annalapsesipukeasinutpäivään ja tältä mä näytin, kun 3&1,5v pääsee asialle.
Ei onneksi ihan riemu kirjavia vaatteita. :D sukkia ei kuulemma äiti tarvi. ;) sitten itte paketin sisältöön. Tältä näytti ennenkuin muksut pääsi käsiksi, melkeen malttovat oottaa kiltisti. ;) 
Mistä arvasit mun haaveilevan sukkakalenterista? Kansiokin sille mukana. Mahtavaa! Otan haasteen vastaan ja kudon joka parin ens vuoden aikana. Suklaaseen viittaus, että alan vahvasti epäillä meillä olevan joku kytkös jotain kautta, koska just tällä viikolla valitin Facebookissa että mun joulu on pilalla, koska fazer on poistunut joulusuklaan tuotannosta. Eli sain joulun makuista suklaata ja jo lasten kans siitä maisteltiin. Oli hyvää vaikka silti ikävöin sitä joulusuklaata. :D

Kun lapset sitten sai pojille merkatut paketit alle minuutissa oli paperit revitty ja iloinen 'kätyri' ja 'martti' huuto raikui. Äiti vaan takavarikoi vielä ne talteen, eli joulukuussa esille. Ohessa ylpeät kalenterin omistajat. 

11 kommenttia:

 1. Siis mää oon nyt ihan kade...!

  VastaaPoista
 2. Nii joo, nythän mää hokasin...
  Onko tuo verho tullu meiltä vai muuten vaanko on samanlainen?
  :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota... Jos sulla on nuita 2 hukassa niin täällä ne on ;) mullakun Vallila ja Pentik on niitä heikkouksia. :D

   Poista
  2. Eiku jaa se olikin lastenhuoneen verho ku näky... :D mummu sen on ommellu auto hulluille. Minä ja ompelukone ollaan onn/Off suhteessa. 😂

   Poista
  3. Hehheh :-D
   Tismalleen samanlainen kappa on meilläki. Eikä muuten ookaan hukassa vaan pojan huoneen ikkunassa :-D

   Poista
  4. Hehheh :-D
   Tismalleen samanlainen kappa on meilläki. Eikä muuten ookaan hukassa vaan pojan huoneen ikkunassa :-D

   Poista
 3. Oi, sukkakalenteri! En oo uudesta ehtinyt vielä yksiäkään neuloa, mutta tiedän kyllä jo, mitkä on ensimmäiset, kunhan joulukiire helpottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on December socks ekana työlistalla marraskuun sny paketista. Ekana vaan Anelmaiset alta pois ;)

   Poista
 4. Kivoja paketteja olet saanut. Sukkakalenterikin :)

  VastaaPoista
 5. Ai kun kiva, että paketti tuli perille postilakosta huolimatta. Mukavaa, että osui kohdalleeen, suklaa oli viime hetken lisäys ;)

  T:Snysi (sny25)

  VastaaPoista
 6. ihana välimuistaminen. Tuon sukkakalenterin haluaisin itsekin. Minä olen ihan hulluna sukkaohjeisiin, vaikka aika riitä tekemään. Hommasin novitan uuden sukkalehden viime viikolla, vaikka eka olin, etten sitä hanki, mutta kun on se ensimmäinenkin XD.

  VastaaPoista