torstai 5. marraskuuta 2015

Marraskuun paketti... Apua...

Tää aika menee ihan liian nopeaa. Just tajusin että munhan tarvii alkaa omaakin sny pakettia laittaa jo valmiiksi. Omani jo sain. Ja taas, mikä paketti. Jälleen kerran olen myyty.

Äkkiseltään näin katsottuna taas todella runsas paketti. Niin kuin olikin. 2 kerää austermania, tupla pussi, pikkuherkut kirja, virkatut sukat, ohje December sukkiin ja yrtti jalkakylpy. 

Kerroit että kuukausi meni nopeasti ja että pikku herkut kirjan piti olla välimuistaminen. Meitä on kaks. ;) en mäkään ole tajunnu että on marraskuu ennenku sun paketti tuli. Ja arvaa mikä paniikki. :D nuista sun langoista teenkin nuo sukat, edellinen huivi on muutamaa senttiä vajaa valmis ;) jalkakylvyn teen ilman muuta joku ilta ku lapset nukkuu. Tupla menee kaappiin, koska alotin juuri tänään kehokuurin, eli 28pv ilman sokeria, suolaa yms. Mut joulu tulee, nam. Samasta syystä lasten kans pidettävä pikkujoulu menee ihan kuun vaihteeseen, yleensä on pidetty ihan marraskuun lopussa, kun on kuopuksen nimipäivä. Sukka lehti mullakin jo on ja olen kattonu just nuita sun tekemiä virkattuja sukkia että ei oo mun juttu. :D siis tehdä. Eli iso kiitos. 

Sopivatkin ovat, käyttöön menevät heti. Tässä marraskuussa tuntuu mulla päivät vilistävän joten pakko ottaa huivin tekele käsiin ja mennä kutomaan. 

6 kommenttia:

 1. Olet kyllä saanut kivan SNY:n. Hienoja paketteja kerrakseen.

  VastaaPoista
 2. Upea paketti!
  Ei ookaan vielä tullu sukkia virkattua :-)

  VastaaPoista
 3. Kiva, että sukat olivat sopivankokoiset. Hiukan jännitti, kun en ole sukkia ennen virkannut :)

  t:Snysi (sny25)

  VastaaPoista
 4. Tuo steppi on kyllä ihana lanka!! Oikean hemmottelu paketin oot saanu. Minä mahdan omani saada ens viikolla snyni kysymysten perusteella olettaen. ;)
  Oot ihan oikeassa, jotenkin varkain tuli marraskuu tänä vuonna.

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniit sukat ja vielä virkatut, vau! Kaunis paketti, ajatuksella koottu ja sydämellä. t. jonkun toisen SNY

  VastaaPoista