keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Saa****n katti...

Mä en yleensä ihan vähällä toista itteeni kutomisessa. Ihan siitä syystä että mä kyllästynyn äärimmäisen nopeasti. Siksi sukka parin tekeminen jo tökkii pahimmillaan. :D noh, sain tilauksen sukista miehelle, väri toive mustavalkoinen. Sukkien saaja on aika kova fani Alice in Wonderland elokuvalle, joten tottakai sukat tuli sillä ohjeella illuusiona. Eka sukka meni aloitukseen uusiksi niin, että neljäs kerta tuli valmiiksi. Toinen oli jo melkeen valmis, ku kuviossa oli virhe, joka pakotti purkamaan. Nyt kun viimmeinki sain nämä valmiiksi huomasin vieläkin pari juttua jotka olis voinu tehä toisin. Nyt ei vaan jaksa. Nää katti sukat vie mun hermot, järjen ja olemattoman keskittymisen kyvyn.

Lankana siis 7veikkaa ja koko sukilla n. 44. Illuusio tekniikka on siis musta kiva, mutta tätä kattia en ihan heti tuu tekemään. Sen verran rasittava. :D noh, yks neljästä keskeneräksestä työstä on nyt lopussa, seuraavan kimppuun. 

4 kommenttia:

 1. Oi anteeks, otsikko pisti vähän naurattamaan, kun tiesi tän "tilanteen" jo entuudestaan :-D
  Mutta tosi hieno on lopputulos!
  Nyt jätät tän ohjeen muhimaan hyväksi, ennen ku seuraavan kerran otat esiin :-D

  VastaaPoista
 2. ;P Mun on pakko pyytää täältäkin suunnalta anteeksi... mähän tuon sillon Satulle laitoin. =D Ja mikä parasta ite otin nyt vasta ne puikoille... heh heh... eli piti antaa ajatuksen muhia hetken aikaa. Mutta ei mulla kyllä oo rasitusta tullu... tietty se, että mulla on aina miljoona työtä kesken samaan aikaan, joten mielialan mukaan voin tehä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ehkä tulee väärä kuva. :) illuusiotekniikka on mulle mieleen ja nää kissat oli kiva tehä ekalla kerralla. Mulla vaan ei kärsivällisyyttä ole toistoon, niinku huomaa. ;)

   Poista