perjantai 9. lokakuuta 2015

Lokakuun paketti.

Niin se vaan kuukausi meni ja toka paketti tulla tupsahti sny kierrokselta. Musta tuntuu että ihan just sain ekan paketin, ja nyt jo toinen. On ollu noudettavissa maanantaista, mutta meillä on ikävä kyllä kunnon tauti kierre. Ite oli eka kunnon nuhakuumeessa nyt toinen lapsista ja varmaan vielä se viimeinen myös. Sen verran palaan viime kuun pakettiin, että ei pysty, ei kykene virkkaa kuviolaukkua! Menee hermot. :D yritetty on.

Lokakuun teema oli 'Syksyn värit'
- SNY:n antamilla rajoituksilla tietenkin.
- Lämmintä - jaloille/kaulalle/käsille.
- Onko se sukat, lapaset, huivi, tuubihuivi ohjeineen ja tarvikkeineen.
- Sisältääkö paketti sukat, huivin, tuubihuivin tai lapaset.

Avasin pakettia kahden hiillostajan valvoessa vieressä. Kurkkasin eka nurkasta sisään ja Kekkonen mollisteli takas, joten tahaton naurun hihitys pääsi ilmoille. Ihan älyttömän hyvä, meillä on näköjään samaa huumorintajua. Kun sitten pakettia kuorin, suklaat meni heti parempiin suihin, langat oli teeteen helmeä ja löysin niihin Huivi ohjeen. Näköjään sit eka huivi mun kutomana tulee tässä kuussa. Tää nyt aika satavarmasti onnistuu, sen verran kudon. ;) ihana suklaanruskea väri, mulla onkin omassa laatikossa samaa sävyä oleva ruskea tuubihuivi Lanka. Salama tarrat vietiin heti ja alle 5min ne oli liimattu jo sänkyyn. :D


Omatekele oli älyttömän hieno musta baskeri. Sitä kun katselin huomasin, että mun sny ei todellakaan ole mikään aloittelija virkkauksessa. Älyttömän hieno, kiitos!

6 kommenttia:

 1. Oletpa kivan paketin saanut. Sinulla on mielenkiintoinen SNY tänä syksynä. Ihan odotan mitä seuraavaksi hän sinulle taikoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin ootan. Ja kovasti jännitti tämänkin aukominen. ;)

   Poista
 2. Todella hienosti kasattu paketti!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, että paketti löysi perille ja että sieltä löytyi mieleisiä tavaroita, vähän jännitti miten valinnat onnistuisivat. Harmillista, että olette joutuneet flunssakierteeseen; toivottavasti olette siitä jo selvinneet eikä muita enää tänä talvena tule.

  t. Snysi (sny 25)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua on suhteellisen helppo miellyttää. Sun puolesta harmittaa ku virkkaus ei suju, se laukku olis ollu niin kivan näköinen. Eiköhän mun mutsi joka l melko velho virkkauksessa voi auttaa ku sinne asti lomalla pääsen. Mulla on tyypillinen äiti-flunssa. Lapset on jo parantunut, mutta mulla uusii. Kyllä se tästä.

   Poista
  2. Älä suotta minun takia harmittele, ei ole mitään syytä siihen. Valitsinkin sellaisen mallin laukkuun, mikä olisi helppo muuntaa myös neuloen tehtäväksi, jos ei virkkaus innosta :)

   t. Sny 25

   Poista