torstai 22. lokakuuta 2015

Uusi lempilanka!

Ostin taannoin lankamaailmassa alennuksessa ollutta Salidaa. Mietitytti ostovaiheessa langan ohuus että noinkohan tuun koskaan saamaan valmiiksi nuista mitään. Kaveri ihastu erityisesti tähän väriin ja lupasin hänelle sukat siitä tehdä. No, härkää sarvista ja 2,5mm puikot käteen. Mähän en tykkää näistä Iisakin kirkko langoista, eli ohuet on niitä vähemmän mieluisia.


Kävi kuitenkin niin, että kun aloin kutomaan sukkia, lanka vei mennessään. Ihana Lanka kutoa, ja muodostaa kaunista kuvioo. Huomaamatta tuli sukat valmiiksi. Tällä kertaa perussukka siksi että näin millaisen kuvion Lanka muodostaa. Koko sukassa on 39 ja lankaa pariin meni hiukka toista kerää, kerässä on 50g/kerä. Eli todella riittoisa Lanka.

2 kommenttia:

  1. Ihanat sukat olet jälleen tehnyt. Tuo salida on kyllä minulle ihan uusi tuttavuus, mutta lopputulos kyllä houkuttaisi kokeilemaan. Itse en ole ohuiden lankojen ystävä, kun mukamas aina on kiire saada äkkiä uutta valmiiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nää oli kivat tehdä. En mäkään ohuista tykkää, siksi tää Lanka yllätti positiivisesti. Onneksi on vielä muutama kerä ja väri jäljellä tästä langasta. Mieluiten mäkin kudon vähintään 3,5mm puikoilla. *hätähousu* :)

      Poista