Kuppikakut, nuo jenkkilän tuomat herkut kuorrutteineen on ollu mun herkkua aina. Viimmeinki uskalsin kokeilla tehä niitä ite. Muhvissina on mustikka-valkosuklaa muhvinssi, joka oli äärettömän helppo tehdä.
Mustikka-valkosuklaa muhvini
2munaa
1dl sokeria
1dl kermaviiliä/piimää
1dl sulaa voita
2,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
2dl mustikoita viimesenä jäisenä
200g pieneksi pilkottaa valkosuklaata.
Kaikki kuppiin ja sekasin, paisto 200 asteessa noin vartin. Ohjeesta tulee 12 isoa muhvissia.
Laiton eskimon Amerikan muhvinssi vuosia silikonivuokaan pohjalle. Vuokat n3/4 täytetty.
Paistovalmiita muhvisseja. Meni yön yli jääkaappiin ootteleen kuorrutusta. Halusin kokeilla mascarpone kuorrutusta, eli summassa tein 1prk mascarponea, maitoa loraus notkisteeksi ja maun mukaan tomusokeria.
Pinnalle vielä lakritsa strösseliä. Näitä tilasi isompi jo omille synttäreille ilman että on maistanut. Hyviä ovat, ihan maistelun jälkeenkin.
Slurps nams :-P
VastaaPoistaPitänee koklata näitä pojan synttäreille parin viikon päästä :-)
Tee suosiolla tuplataikina vähintään ;)
Poista