maanantai 23. maaliskuuta 2015

Se on täällä!!! (maaliskuun paketti)

Huono päivä tai päiviä on sattunut nyt useampi perätysten. Eikä tämän päivän vesiräntäsade mieltä piristänyt. Kävin aamupäivällä postissa hakemassa perjantaina tulleen paketin, sisällön tiesin. Matkalla kotiin tuli viesti että jälleen on paketti noudettavissa. Menin 2tunnin sisään toista kertaa postiin, mikä aiheutti aavistuksen kummastusta postissa. Kuvittelin tietäväni mikä paketti siellä on, mutta voi valtava mikä positiivinen yllätys oli se, että olikin SNY maaliskuun paketti.
Maaliskuun teema tässä samaisessa neule ystävä ringissä on

                                           'Vastavärit - Jing & Jang'
- Ystävät voivat olla toistensa vastakohtia ja vastakohdat täydentävät toisiaan. Laitetaan pakettiin vastavärejä (parin lempiväri+vastaväri) sekä niille sopivia ohjeita.
TOIVE:
- Jokaisen kuukauden paketin mukana jotakin itse tehtyä :).

Paketti jo itsessään hienosti vastaväreissä. Maltoin mieleni että sain muksut nukkumaan vaikka koko ajan kutkuttava jännitys liittyen paketin sisältöön vaivasi. Joka kerta kun ohi kävelin,, huomasin hymyileväni kieltämättä kun mietin sitä hetkeä kun sen rauhassa avaan. Voin kertoa omalle sny:lle että lapset olivat valtavan kiinnostuneita paketista ja niitä hiukan kenkutti mennä nukkumaan, ilman että näki paketin sisältöä. Lupaus, että katotaan yhessä aamulla auttoi.


Olipahan paketti! Vastaväriksi oli valikoitu violetti ja keltainen. (7veikka) Lisäksi oli suklaanruskea nalle, jolle ei sinänsä vastaväriä löytyny. Teen näistä jotain itselleni, kunhan ehin suunnitella mitä. Lisäksi oli turkoosit Kalajoki sukat, mistä ihmeestä tiesitkin mun suunnittelevan näitä teon alle? Kirjeen mukaan iso suklaapupu on mulle ja kinderit lapsille, eivät ole allergisia huoleesi vastaten. Ovat varmasti aamulla innoissaan nuista. Lisäksi oli kismet ystävälle tekstillä sekä partylite tuikkivat kynttilöitä tuiksuina kurkku-inkivääri-minttu (vihreä)  sekä mansikka-raparperi (vaaleanpunainen) lisäksi oli vielä kirje. Iso kiitos paketista, nämä menee ehdottomasti käyttöön, kunhan saan aikataulun kohdalleen! 

7 kommenttia:

 1. Hih! En mää päivystäny ollenkaan ku tiesin sun paketin saaneen :-D
  Nonnii, uudet sukat jalkaan ja suklaata mussuttamaan ihan ittekses sohvan nurkkaan <3
  Säästä huomiseksikin jotain, ettei tarvi tyhjin suin katsella vierestä poikien herkuttelua ;-)
  Kalajoki-sukat on mullaki listalla tekovuoroaan oottamassa. Tosi nätit turkoosina :-)

  VastaaPoista
 2. Turkoosi on ehottomasti suosikki värini ja oon ihastunut kunnolla tuohon Kalajoki malliin. Kaunis ja yksinkertainen sukka. Mitä suuremmalla todennäköisyydellä teen tuosta ruskeasta nallesta toiset Kalajoki sukat itselle. :)

  VastaaPoista
 3. Kalajoki-sukat on todella kauniit jalassa ja turkoosi on raikas väri, ihanat. Onpa somasti muistettu lapsia!

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti ja ihan huiput noi Kalajoet.

  VastaaPoista
 5. Kalajoen ohjetta vähän muokkaamalla myös seiskaveikoista voi tehdä Kalajoki-sukkia ;) Mie ihastuin aivan täysin siihen ohjeeseen, nii yksinkertainen tehä ja kaunis lopputulos, että eppäilen ettei mun (sukka)puikoilla tänä keväänä paljolti muita ohjeita olekaan. Kiva kuulla että tykkäsit paketista, ja toivottavasti langoille ehdit käyttötarkoituksen löytämään :) Ehkäpä tulevissa paketeissa mie jotain pääsen ehdottamaankin ;)

  VastaaPoista
 6. Mielellään otan ehdotuksia vastaan, välillä on valinnan vaikeus mitä tehä mistäkin langasta.

  VastaaPoista