lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kesken eräisiä töitä...

Mulla on tapana kutoa useita projekteja yhtäaikaa. Kun uuen aloittaminen kiinnostaa menossa olevaa enemmän, niin pakko vaan alottaa. Nytkin on kesken 3 eri työtä ja pari seuraavaa jo mielessä, hain jo langat niihin esille. Sitä ennen sain sentään yhen Iisakin kirkon valmiiksi....

Lapseni toivoi tiikerisukkia. Lankana safari hjärtegarn Lanka. Iisakin kirkko siksi, että 2.5mm puikoilla kutominen on mulle todella hidasta. Haluan heti valmista.

Onnellinen omistaja on jalan kooltaan n 24-25. Vielä on pari projektia, joita lapsi toivoo, kivahan se on että lapsi esittää toiveita, mutta vähempi hiostus työn valmistumisesta riittäisi. 

4 kommenttia:

 1. Meilläki toivotaan, pyydetään, hiillostetaan. Sitten ollaan tyytyväisiä ja onnellisia uusista sukista tms. Ja sitten ne jää käyttämättä :-D
  Mää oon nyt tykästyny tuohon ohueen lankaan ja 2,5mm Cubicseihin. Nytki ovat käsittelyssä ;-)
  Näissä sun tekemissä tiikerisukissa on kyllä ehdottomasti parhaat sävyt, mitä oon nähny tähän asti :-)

  VastaaPoista
 2. Mulla on 2,5mm hiilikuitupuikot niillä on kiva kutoa mut ohut puikko tekee sen että tuntuu kun työ ei edisty. Mulla on tuota lankaa vielä pari kerää saman värisenä sekä valkoisena. Saa nähä koska malttaa taas kutoa tuota. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat!

  Hienoa, että perustit blogin <3

  VastaaPoista