tiistai 7. elokuuta 2018

Poncho

Sain vuosi sitten syyskuussa sny-kierroksella akryylilankaa, joka ei mun lempilankoja ole. Väri sen sijaan tässä langassa oli mieluinen. Mukana oli myös langalle poncho-ohje, joka kiinnosti. Koko viime vuoden vaivannut neuleyliannostus sen sijaan viivytti aloittamista.

Kaipasin syksyllä nimenomaan itselleni neule innostuksen herättäjiä. Jokin aika sitten aloin tutkimaan ponchon ohjetta ja huomasin kohta neulovani sitä.
Ohje oli tämän näköinen, eli lankana oli Elektra, joka on 100% akryylilankaa. Ponchon valmis muoto ohjeessa oli mulle todella mieluinen. Tein ponchon kokonaan ohjeen mukaan, eli käytössä oli 4mm pyöröt.

Yksinkertainen, mutta kaunis mallineule menee kyllä uudelleen käyttöön johonkin tulevaan neuleeseen. Langan värivaihtelu loi oman viehätyksen valmiiseen tulokseen. 

Tämäkin tuotos on ollu useamman kuukauden senttiä vaille valmiina :D Eilen otin itseäni niskasta kiinni  ja tein loppuun. Eniten päänvaivaa tuotti huvittavaa kyllä saada kaistaleet tähän lopulliseen muotoon. En meinannut millään osua kohdalleen ja olin koko ajan väärää kaistaletta kiinnittämässä väärään kohtaan. Tuli kuitenkin viimein oikein valmiiksi. 

Kunhan nämä helteet joskus hellittää, tämä pääsee ehdottomasti syksyllä käyttöön. 

1 kommentti: