lauantai 4. elokuuta 2018

Anelmaiset

Sovittiin serkun kanssa vaihtokaupoista jokin aika sitten. Serkku teki mulle kranssin, ja minä sain vapaat kädet tehdä hänelle sukat. Muistelen hänen joskus haaveilleen anelmaista, joten sellaiset työn alle. Ohjeesta poiketen tein ne kahdella värillä.

Eka kertaa tein myös kukkaraidan, joka olikin yksi puserrus, enkä luultavasti tee ihan heti uudelleen. :) kantapään ristiinvahvistettu kantapää, lankana Nalle ja puikot 3.75mm, mikä olikin mulle uusi koko, sain sny-paketissa ne viime keväänä. Hyvä koko näihin sukkiin! Lopussa meinasi hikeä pukata turkoosin langan uhkaava loppuminen. Kudoin sitte nopeasti loppuun, koska sitenhän lanka ei lopu? ;)


Vielä pujotan varteen punotun nauhan, niin pysyvät taatusti ylhäällä.

Mulla on useampi työ muutamaa senttiä vaille valmiina. Mikä siinä onkin, että se loppuunsaattaminen on työlästä? Onko muilla samaa ongelmaa?

5 kommenttia:

 1. Päättelyyn auttaa, kun pujottelee aina välillä lankoja työn edetessä. Minä pujotan virkkuukokulla, käy nopeasti ja näppärästi. Valmistumisen ilo auttaa myös päättelyyn. Kauniit sukat teit! Nämä ovat myös hyvin tyylikkäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päättely ei sinänsä ole mille se ongelma, vaan se että kun koko työ on senttiä, paria vaille valmis niin en saa tehtyä loppuun :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Itsekin tykkään näistä, tein aiemmin musta/beige anelmaiset mut nämä on enemmän mun makuun. Ehkä jo kolmannet teen niinku ohjeessa on? :D kiitokset sinulle ohjeen tekijänä ja laatijana!

   Poista
 3. Ehdottomasti lanka riittää, jos on nopea. Eihän se ehdi loppumaan. Kauniit tuli.

  VastaaPoista