perjantai 2. kesäkuuta 2017

Hamahelmistä...

Eksyttiin lasten kanssa facessa hamahelmi sivuille. Mitä enemmän niitä kattelin, sitä enemmän sormiani kutitti päästä kokeileen. Ei muutako arkena lelukauppaan hakemaan. Vaatimattomasti ostin 17 000 ei väristä helmeä, eli ison purkin ja muutaman alusta, 4palaa isompaa työtä varten.

Ei muutako hommaan. Eka valmistu sydän.
Tästä vaan en hoksannut ottaa kuvaa, kun sain valmiiksi, lapset vei. :) 

Esikoinen on hurahtanut star wars teemaan pahasti. Ja vinkui äitiä tekemään R2-D2 hamahelmistä. No mitäpä äiti ei lapsensa eteen tekis. 
 
Täytyy myöntää, että olen tästä hiton ylpeä itsekin, kuitenki ensimmäinen iso työ. Virheitä tässä, ja lapsilla tuli tappelu, joten uusi R2-D2 tulille, eriväreistä.
Tähän tulla tupsahti vielä enemmän virheitä, eli kolmas pitää vielä vääntää. Taustalla näkyy lapsen tekemän hlogrammi (toi värikäs neliö) mun tekemä kuutio lasin alusta sekä kuopukselle oma 'skoda' 

Nää on näköjään vieny pahasti meidän perheen mukaansa. Silittämisen hoitaa äiti, lapset hopottaa vieressä. Ekaa silitystä jännitin, mutta vielä en oo onnistunu yhtään työtä yli sulattaa. Lapsilla oli jo murhe että mitäs sitten tapahtuu ku helmet loppuu? No, äiti ostaa lisää. Ja lisää. Ja lisää. Joskin jatkossa yksivärisinä pusseina. Jep, olen koukussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti