tiistai 23. toukokuuta 2017

Toukokuun paketti.

Viimmeinki edes 5minuuttia aikaa, että ehtii päivittää blogin. Toukokuun aiheena oli omat lempparit ja jestas taas mikä paketti!
Siinäpä koko paketti. En ehtiny ku yhden kunnon kuvan kokonaisuudesta ottaa ku lapset vei perhoset ja värityskirjan. Lanka, Veto, on mulle ihan uus tuttavuus, väri herkullinen violetti. Hymyilytti, kun mukana oli sny;n lempi ohje Kalajoki-sukkiin: ne on mun to do listalla olleet jo hetken, en vaan ole saanut edes ohjetta vielä haettua. Tää neuleuupumus/yliannostus mikälie näköjään vaan jatkuu. Kai se tästä vielä muuttuu. Omenalastut meni kisaeväinä suomen pelissä, joskin en ehtiny montaa maistaa, kun lapset söi. Onneksi löytyi vahingossa Tigeristä samoja, joita ostettiin kaappiin, koska näistä tuli ihan hitti meille! (ja herkku lakko on menny rikki aikaa sitten, nyt pitäs saaha itseä uudelleen niskasta kiinni, ei vaan tunnu onnistuvan...) muistilappuja mulla ei koskaan ole liikaa ;) 

Vaniljakahvi kuullostaa kivalle! Itse sorrun aina suklaa kahviin, viimeksi ku päätin hullutella ostin Irish coffee kahvia. Eli oikein tervetullut maku, Säästän tän johonkin omaan hetkeen. Väritys on kans meillä lasten kanssa lempipuuhaa, ja esikoinen nappasi tuon kirjan omakseen, enkä hennonnut kieltää. 
Nämä söpöt pikku perhoset oli oma tekeleitä. Nekin muksut rohmusi omiin leikkeihin. Kunhan saan ne takas, keksin niille jonkin paikan mihin laittaa esille. Ovat sen verran söpöjä. Kiitos sny, oli oikeen ihana paketti! 

Loppuun kurkistus mikä on vienyt mut nyt mukanaan, tähän liittyy varmasti seuraava blogi teksti ;) 

3 kommenttia:

 1. ihana paketti! ja nuo perhoset ovat kyllä ikisuloisia! kauniita!

  hamahelmeilyyn hurahdettu :). Itse miettinyt, kun joskus saisi tilattua isoja neliöalustoja, mitä liitellä yhteen + kasoittain sitten hamahelmiä, että tekis isomman työn, mutta ei ole tullut ostettua.. meillä, kun lapset hajottavat kyseiset työt heti ja helmet pyörivät vain lattialla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vajaa 5v tekee itsekin isoja töitä hamahelmistä.

   Poista
 2. Ihana kuulla että paketissa oli kaikkea mikä miellytti! Meillä on siis samanlaisia lemppareita. ;) Seuraavassa paketissahan koko homma sitten paljastuukin! :O T. SNY

  VastaaPoista