sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Baktus huivi

Lapset on kärttäny pitkään omaa huivia. Itseasiassa siitä lähtien ku sain syksyn sny huivin valmiiksi on säännöllisesti vinguttu koska teet mulle huivin. No, tuumasta toimeen, lapset sai valita ite Lankansa.

Baktus mallin  oon nähny vuosia sitten, mutta unohtanut. Muistaakseni tää on alunperin norjalainen malli, ainaoikein neule, jossa lisäykset ja kavennukset tapahtuu samassa reunassa. Kiva malli oli neuloa.

Isompi päätyi sinisävyiseen pallakseen teetee lankaan, jonka itseasiassa oon saanu kevät sukka vaihdossa vaihdetussa taikapallossa. Eka kertaa teetee mulla käytössä ja kiva lankahan tämä oli.
Lankaa meni 100g, 3,5mm puikot.

Pienempi päätyi kevään sny kierroksella mulle lahjaksi päätyneeseen Anne lankaan, vihreä sävy. Annea en oo kans aikaisemmin kutonu, ihana lanka tämäkin. 4,5mm puikot oli tässä käytössä ja lankaa meni tähänkin 100g 

Lisäksi myin lanka kerän eli näiden myötä lankaa on menny 350g,eli vuoden alusta 750g en olis uskonut... Noh, jotta ei ihan näin hienosti jatku, lankasataman mysteeri lankapaketti huusi mun nimeä. :) pakkohan se oli saada. 
Eli lupsaa tulla tupsahti 550g :D noh, jatketaan silti tiukistelua lanka rintamalla... 

6 kommenttia:

 1. Ihanat huivit.
  Pientä takapakkia laihikseen, mutta mitä sitten? Ihana paketti täynnä kauniita, hyvänlaatuisia lankoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Näistä arvokkaimmista langoista tuleekin tehtyä ne arvokkaimmat työt.

   Poista
 2. Täytyyhän sitä välillä tankata, jotta jaksaa laihduttaa ;)

  VastaaPoista
 3. Upeita lankoja ja huikea ystävänpäivä paketti kotiutui meille ja pojat ovat aivan täpinöissä, kuten edelliselläkin vaihto kerralla. Lämmin kiitos ja kumarrus meidän kaikkien puolesta. Anne(npuuhat)

  VastaaPoista
 4. Kiitos herttaisesta Ystävänpäivä paketista! Muki on erittäin mieleinen, tee maistui hyvältä terveellisen herkun kera. Lämmintä, aurinkoista Ystävänpäivää Sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista