keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Syksyn ensimmäinen paketti!

Tänään se tuli. Paketti kortti syyskuun SNY paketista. Mikähän siinä on että aina samantien iskee älytön rauhattomuus vaikka siihen asti onki ollu muka ihan cool asian kanssa? :)

Syyskuun teemana nyt syksyllä oli;
'Taikapallo - Magic yarn ball'
- Taikapallon teemana pehmoeläin tai kassi.
- Lanka (100 g vähintään) + ohje ja lisänä 5-10 pientä aarretta/tarvikkeita.
- Google: "Magic yarn ball", "Magic yarn ball ideas"

Ite tykkään enemmän kasata näitä palloja ku purkaa niitä. Mun hermot ei kestä sitä sinne tänne pomppivaa lankakerää. :D
Tästä lähettiin. SNY kirjottama kirje, ohje virkattuun salmiakki kassiin ja valtava pallo. Vastaan tässä välissä SNY kysymyksiin, että en unohda.

-Mä en virkkaa siksi, että en yksinkertaisesti osaa. Jo nuiden blogissa olevien korien tekeminen oli mulle saavutus. :D osaan kiinteän, pylvään, piilosilmukan. Loppu onki hepreaa, etenki kaavaohjeiden noudatus.

- pojat mielellään ottaa kaks samanlaista lelua, mut äiti en anna. Oppivat vuorottelemaan ja lainaamaan, kun on vaan yks. Käytännössä se mikä on toisella pitää toisen just se saada. :D

-vanhemmalla lapsella jalka lienee n27, varsinaista lempi väriä ei oo. Nuoremmalla koko n22 eikä oo kans lempi väriä. Päät on 53cm ja 48cm. Kätyrit ja the cars lentsikat elokuvien lisäksi on meidän talon isoja hittejä. ;)


Olipahan paketti! Kiitos! Lankana oli siis 7veikkaa mustaa, punaista ja valkoista, niinku salmiakki kassin ohjeessa oli. Dacapo pussi joita en tienny ees olevan pussissa, jätti pätkis. Virkkuukoukku, knitpron vaihtokaapelit ja 3,5mm knitpron puikot kaapeleille. Vetoketju, 2 muumitikkaria, parsin neula ja laatikko salmiakkia. Kaiken lisäksi sain salmiakki kämmekkäät! Oon suunnitellu itelle kauan kämmekkäitä mut en oo saanu aikaseksi. Joten tulevat tarpeeseen! 

Kyllä mä taijan koittaa kokeilla sen kassin virkkausta. Katotaan vaan mitä siitä tulee. :D tähän tunteeseen jää koukkuun. Alkaa heti oottaa uutta pakettia innolla. Onneksi niitä on vielä 3tulossa. Kiitos SNY ihanasta paketista! 

5 kommenttia:

 1. Kiva, että tykkäsit paketista. Hieman jännitti miten suhtaudut salmiakki-teemaan :) Mukavaa, jos aiot yrittää kassin toteuttamista virkkaamalla; vaikein kohta saattaa olla aloitus eli jos sen saat tehtyä niin kassi onkin jo melkein valmis ;) Kovaa vauhtia jo suunnittelen seuraavaa pakettia ;)

  T. Snysi (sny 25)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan on ainaki kokeilla kun olet vaivaa nähny. ;) lasten suosikeista unohtu muumit, erityisesti mörkö. Mut sen varmaan arvasi jo kakku teemasta. :)

   Poista
 2. Mahtava aloitus syksyn kierrokselle!

  VastaaPoista
 3. upea tosiaan aloitus kierrokselle!

  VastaaPoista