lauantai 29. elokuuta 2015

Kun lapsi pyytää...

... Niin äitihän tekee. Tongittiin lasten kanssa pari päivää sitten mun lankoja ja esikoinen nappasi muutaman vuoden laatikossa lojuneen wool neliraita kerän vaatien siitä itelleen heti sukat. Vieressä on hiillostusta harrastanut ja komentanu 'putomaan'. Itteeni tämä varsin pastellinen pläjäys ei miellytä, mutta lapsi tykkää niin mitäpä sitä ei lapsen eteen tekis. Vaihteen vuosi tein varpaista varteen, joten lankaa säästyi.


Lankana meni kerällinen eli 50g.

Piipahdin viikolla lankamaailmassa alennuslankoja kattoo. Ihan ei edelleenkään putkeen mene mun huomaamaton lankalaihis. Vai mitä ootte mieltä? 

Ja viimesenä taas yks huopakori joki langasta. Vieläkään ei ole mieluinen, joten ehkä kolmas kerta toden sanoo? Lankaa tähän muutama metri yli 100g.

Sitten SNY hommiin, niitä ei vielä paljasteta. ;) 

6 kommenttia:

 1. Mut hei, meidän YYA-sopimuksen mukaisestihan osa noista langoista on jo täydentämässä mun varastoani :-D
  Vo apua, pitää vissiin muistaa lisätä ne sinne mun hankintakirjanpitoon :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on osa sulla. :D Mut silti vaikka en varsinaisesti kirjaa piäkkään langoista, niin ei kyllä laihtumaan pääse. :D

   Poista
  2. No mä olin just tän vuoden kulutuksessa päässy vuoden hankintojen yli, eli olin kuluttanu enemmän ku hankkinu. Mutta nyt pyörähti toisinpäin...
   Ja munhan tarttee käydä tänään ostamassa vielä 3 kerää 7 Veikkaa :-D

   Poista
 2. No hupsista... syksyn väriuutuuksia on niin vaikea vastustaa. kivat nuo sukat. mitä sitä ei äiti tekisi, kun lapsi pyytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, yks kerä jäi oikeen kunnolla vainoamaan siellä lankamaailmassa. :D en raskinu ostaa, ostan sen myöhemmin. Ja mitäpä ei tosiaan äitinä lapsen eteen tekisi. Niinku juts äsken 'äitylit jätskistä' pätkis versio.

   Poista
 3. Ihania lankoja olet hamstrannut :) ja kivat sukat poika sai.

  T.Snysi (sny 25)

  VastaaPoista