sunnuntai 9. elokuuta 2015

#blogisitarinaSain ekan haasteen! Haaste on peräisin Kototeko -blogista ja ideana on kertoa oman bloginsa tarina ja haastaa mukaan neljä muuta bloggaria. Minä sain haasteen kevään sny:ltä Nealta, blogista Nean omat  

Tämän bloginhan kyhäsin pystöön Satun yllyttämänä salainen neuleystävä ringin aikana. Myös ringin emo, eli Red Dragon sai osaltaan helpotusta työhönsä. Varsinainen tarkoitus tällä on kuitenkin toimia eräänlaisena käsityöpäiväkirjana, koska facebookissa ne kuvat hukkuu uutisvirtaan.

Elämäni eka blogi oli kuitenki vuonna 2012 perustettu, myös käsityöblogi. Odotin tuolloin esikoista ja kummasti blogin pito hukkui koliikkvauva arkeen, ja sittemmin kyseinen palvelin lopetti. En kyllä edes blogin nimeä :D Sitten olin välissä blogittomana mukana sukkasato haasteessa, missä ideana oli kutoa mahollisimman monet sukat kuukauden aikana. Hiukan harmittaa kun en sillon omistanut vielä blogia.

Nykyään tän blogin pito on aika pitkälle illalla tabletin kautta tai äärimmäisen harvoin koneelta. Jotenki kaipasin keväällä ns piristettä ja Satu houkutteli mut mukaan sny kierrokselle ja siitä se lähti. Paljastetaan nyt, että vuosi sitten elin elämäni raskainta aikaa. Lasten isä ja mieheni oli saattohoidossa ja ensi viikolla on vuosipäivä kuolemasta ja mun leskeytymisestä. Aika lamaantunut ja unen omainen vuosi tässä ollut, koska vuosi sitten tähän samanaikaan olin lisäksi kuopukselta äitiyslomalla, hän oli silloin 5kk. Noh, selvitty on ja aika paljon surua tulee purettua kutomisiin. Että tämmönen leskirouva täällä blogia pitelee :D

Haastan mukaan:
* Satu Blogistaan: Elämän&langan fiilistelyä
* Marjo blogilla Marjolassa herkutellaan.
* Anni blogilla Kakut ja Kanelipullat
* Sekä SNY ringin sydän ja tuki&turva Red Dragon blogilla Heidin Hullutuksia

Ohjeet (jotka saa kopioida omaan blogiin);

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. 10 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta :-D
  Mehän taidettiin aikoinaan samaan rytäkkään laittaa ekat blogit sinne jo lopettaneelle blogit.fi-palvelimelle ;-)

  Ja eipä sua kovin kauheesti tarttenu SNY:hyn houkutella :-D

  Vastailen haasteeseen, kunhan tässä kiireet hellittää <3

  VastaaPoista
 2. Voi, lämmin kiitos haasteesta <3
  Vastailen, kunhan ennätän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiirettä. Mulla tuli vasta sitten mieleen ku olin tän postannu, että sullahan on varmasti kiirettä alkavan sny;n vuoksi. <3

   Poista
 3. Olipa kiva, että otit haasteen vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai, kun ei vaatinut ku hiukka kirjoittamista. ;)

   Poista
 4. Oli kiva lukea blogisitarina. Aina ei tiedä miten elämä tuo tullessaan, mutta on hienoa että olet käsitöiden kautta voinut "purkaa oloasi". Voimia myös jatkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvituulia <3 Mä oon enemmän ja vähemmän kutonu 10v aktiivisesti että ei tää uutta ole. Kävinkin kurkkimassa sun blogia ;)

   Poista