maanantai 1. helmikuuta 2016

Tammikuun laihistelun tulos

Nonii. Tammikuu on laihisteltu langoissa. Olin toiveissa että teon alla oleva huivi olis vielä ehtiny tammikuun saldoihin mutta ei ehtiny. Kolme työtä ehdin saaha valmiiksi, ja paras kulutus tottakai mun pitkiin unelma sukkiin vaikka lanka olikin ohuin. Niihin 176g.

January socks malli vei 104g joten pieni nyssäkkä jäi tästä 150g kerästä. Maariat sai 120g jolloin ihan olemattoman pieni 30g kerä jäi.

Näin ollen tammikuun kulutus on - 400g! Kuun alussa saldo oli 12720g ja nyt vastaava summa on siis näin ollen 12320g plussaa ei tullu lankoihin, olin todella nuukana, vaikka uudet seiskaveikan värit vetää puoleensa. ;)

Tästä jatketaan, miten teillä muilla meni?

8 kommenttia:

 1. Meni kait se...
  Ostettua tuli tarpeeseen 350g. Ja kulutettua sain 988g... melkein nolottaa... oon mää muutaki tehny, ihan varmasti oon :-D
  Eli varasto siis pieneni, tammikuun saldo -638g.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja viime viikolla tilaamani langat ei oo tullu vielä, joten ne menee helmikuun saldoihin :-D
   Tilaushuiviin tarvi hommata lankaa ja eihän sitä yhen lankakerän takia viitti postikuluja maksaa. Tuli samalla hyödynnettyä tarjouksia :-D
   Muistaakseni 400g on tulossa.

   Poista
  2. Voi morjens tota sun kulutustahtia! En mä kestä... Ja mä luulin että mulla on hyvä. :) mut toi on kyllä todella hyvin!

   Poista
  3. No ei se tähän tahtiin tuu jatkumaan, ku töissä alkaa sesonkiaika ja tunteja riittää enemmän :-D
   Hienosti on sullaki kulunu.

   Poista
 2. Hyvinhän teille menee... Tarpeeseen kyllä ostin, mutta aloitus meni pakkasen puolelle. Kulutus 210 grammaa ja ostokset +450 g. Pakkasella ollaan 24 grammaa. Onneksi jonossa 4 paria villasukkia + yksi pipo. Niiden kimppuun siis ja lankaosastolle kaupassa meneminen ehdottomasti kielletty.

  VastaaPoista
 3. Minulla meni tammikuu mukavasti tankatessa, kun valmistauduin paastoon.

  VastaaPoista
 4. Mulla on menossa kolmatta vuotta perätysten langanostolakko, joka pitää hyvin. Joten ostot oli mulla pyöreä nolla. Valmiiksi sain yhden Simpukkahuivin, johon meni lankaa kolme 50 gramman kerää. Valmis huivi painaa 148 grammaa. Keskeneräisiä mulla on sitten sitäkin enemmän. Hurjasti sulla on kyllä lankaa.

  VastaaPoista
 5. Valmiiksi asti sain huivin 142 g ja yhdet sukat 66 g eli 208 g sain kulutettua, ostettua ei tullut laisinkaan. Keskeneräisiä onkin sitten ihan riittävästi...ja lisää tulee aloitettua koko ajan ;)

  VastaaPoista