sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivä vaihto

Osallistuin lasten kanssa Satun järjestämään ystävänpäivä vaihtoon. Lapset lähetti tällä kertaa annen lapsille, jolta viimeksi saatiin ja saivat Sadun lapsilta. Innokkaasti niitä onkin ooteltu, taas oikein täristy.

Lapset sai värityskirjat, värikyniä suihkusaippuat, suklaata, suihkukukat (joista oikeen vannotettiin niiden olevan heidän enkä minä saa lainata) ja suklaatikut kaakaota varten. Oikein oli mieluisa paketti ja heti piti päästä pesulle. ;) 

Minäkin sain Satulta paketin, mokoma ketale mitään puhumatta laittanu. <3 

Paketissa oli kasvonaamio x2, jääkaappi magneetti ja uutta fazerin suklaata, Nam Nam! Suklaa meni jo ja hyvää oli! 

Itse lähetin sinisen sohvan isännälle paketin ja sain paketin Susannalta maalta, blogi täällä 

Eli lankaa +300g lankalaihikselle (ei haittaa, lisää haastetta) virkkuukoukku, banaanilastuja, tikkarit, teetä, heijastin ja käsi rasvaa sekä taika lehti jossa kuulemma helppoja ohjeita alottelevalle virkkaajalle. Kiitos. Saa nähä, mun hermoilla voi olla työ ton virkkaamisen kanssa, Mutta kokeillaan. Kiitoskiitos paljon paketista! 

2 kommenttia:

  1. Kiva juttu että lapset tykkäs! Ja kyllä mää aattelin, että oot sääki vähän pientä extraa ansainnu <3
    Ihanan raikas ja pirteä on sun vaihtaripaketti <3

    VastaaPoista
  2. Kiva, että paketti on onnellisesti perillä ja oli ilmeisesti mieleinen. Tikkarit ajattelin lapsillesi, mutta saat kyllä itsekin ne syödä, jos haluat. Rohkeasti vaan virkkaamaan! Pian jo huomaat jääneesi koukkuun. Ihanaa Ystävänpäivän iltaa sinulle!

    VastaaPoista