lauantai 30. tammikuuta 2016

Ystäväkirja haaste

Mä sain haasteen, kiitos Nea luulitko että unohdin? ;) itseasiassa unohin, mutta muistin ku kävin ihailee sun luomuksia. :D


Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:

Kiitä haasteen antajaa

Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirjan kysymyksiin

Lisää kuvaksi / kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia

Keksi uudet -tai käytä vanhoja - kysymykset blogiystävillesi

Haasta mukaan ihania bloggaajaystäviä.1. Perheesi

- Minä ja pari lasta. Ollaan aika kovapäinen kolmikko, joilla varmasti vielä luonteet räiskyy yhteen moneen kertaan. 


2. Mitä teet työksesi?

- kotona oon diktaattori ja koitan tietää kaikkien hukassa olevien tavaroiden paikat (yleensä kyllä esikoinen tietää paremmin!) kyllä tää arjen pyöritys ihan työstä käy. Mutta kun haluaa välillä muutakin seuraa ku nuo kaks alle 4v;tä käyn hermolomalla varsinaisessa työpaikassa aikuisten teholla, jossa olen ollu yli 10vuotta sairaanhoitajana. Alalla kylläkin jo, kauhistus sentään, menossa 15. Vuosi teholla. :)  valmistuin laman ja pätkätyön kulta-aikaan 1999 ja teholle osittain sattumien kautta v. 2000. Tykkään kyllä työstäni älyttömästi. 


3. Minkä taidon haluaisit osata/oppia?

- hmmm... Niitä on monia... Mm. Vaikenemisen, oikeasti. :D sitte oon aina haaveillut italian ja Ranskan kielen taidosta. Virkkaus olis kans aika kiva osata. 

4. Mikä ärsyttää arjessa eniten?

- väsyneenä kaikki. :D sitä kun asuu kahen sottapytyn kanssa (itsehän en koskaan sotke ;) ) siivoaminen täällä onku lapiois lunta lumimyrskyssä. Mutta se mikä ärsyttää ehkä eniten metka kyllä tää Jatkuva kaiken vastuun yksin kantaminen. Välillä ihan aidosti on ikävä toista aikuista jonka kanssa vaikka keskustella  siitä mitä tänään syyään. Puhumattakaan sitte näistä isommista asioista. 


5. Mikä ilahduttaa arjessa eniten?

- kyllähän nuo vajaa 2v ja 3,5v on ihan ehdoton arjen hupi. Niiden letkautukset ja lapsen into on jotain, mitä toivoisin itsellenikin. 


6. Ruokabravuurisi?

- Jaa-a... Kai tähän kuuluu vastata se millä hurmasin lasten isän aikoinaan eli täytetyt kesäkurpitsat ja kreikkalainen salaatti. Jos mulla on aikaa ja viitselijäisyyttä paneutua väitän että mun ruoka on hyvää, valitettavasti usein arjessa se on just näitä 10min hätävararuokia. Ennen lapsia tein 3ruokalajin ruokia säännöllisesti. 


7. Hävettää tunnustaa...?

- Jaa-a..  Onpas vaikea kysymys... Tykkään aidosti salkkareista. :D ne nollaa hyvin pään ku lapset menee nukkumaan. 


8. Jos saisit rajattomasti rahaa, mitä tekisit?

- Kuten Neakin aprikoi että kuuluisi vastat hienosti hyväntekeväisyyteen laitosta yms. Niin aidosti kyllä ottaisin töistä sapatti vapaata, olisin lasten kanssa enemmän, matkustasin kaikkiin niihin kohteisiin missä oon aina halunnu käydä. Ja tottakai velattomuuden sitä ittelleen soisi siinä kohtaa. 


9. Ketä julkisuuden henkilöä ihailet ja miksi?

- Jutta Gustafberg on yks ketä on pakko ihailla. On noussut hienosti melko paskasta tilanteesta. Sitte tietty Vesa-Matti Loiri joka on yks lahjakkaimpia taiteilijoita mitä keksin. Paula Vesala on nykyään kans yksi kuka jopa ärsyttää omalla lahjalkuudeellaan. :D


10. Elämänviisautesi / mottosi?

- Kyllä karma hoitaa tavalla tai toisella. On oikeasti todettu useamman kerran tämän pitämän oikeasti paikkansa!

Laiskana käytän samoja kysymyksiä, koska oli ihanan kinkkisiä ja haastan 

Elämän ja langan fiilistelyä

Osakainen

6 kommenttia:

 1. Kiva oli lukea sun vastauksia. Aika paljon samaa tosiaan löytyi. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitti vaan haasteesta :-D
  Hoidan tän, kunhan saadaan ensteks nämä tytön synttärit ja ens viikon työputken hoidettua alta pois :-D

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista lukea, että ollaan sama vuonna valmistuttua samaan ammattiin itse erikoistuin vain psykiatriaan ja siitä jatko opiskelin vähän lisää. Ilmankos blogisi tuntuu niin kotoisalta:) Anne(npuuhat)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa. Aika sattuma. Mä olisin itseasiassa psykiatrian puolelle varmaan erikoistunut mut sillon ei alkanu ja nyt ei oo jaksanu palata koulun penkille.

   Poista