lauantai 23. tammikuuta 2016

Mun unelma on valmis...

Regia fluoromania. Mun lempilanka, josta haaveilin pitkään. Ja kun raskin viimmeinki ostaa en millään keksinyt sen arvoista työtä. Kunnes näin Lankahelvetin blogissa aivan ihanat puolireiteen ulottuvat sukat samasta langasta. Ne jäi mieleen muhimaan. Mun kärsimätön luonne, ohut lanka ja 3mm puikot - öh... Joo... :D

Asia muhi mielessä ja loppukesästä alettiin Satun vertailee käsialoja kutoessa. Sovittiin että testataan kumpi kuluttaa enemmän lankaa prikulleen samassa työssä. Sovittiin, että 100silmukkaa ja 3mm puikot, sillä lähetään. Kunnes mää valopää huomasin että hitto mulla onkin vaan 80 silmukkaa. Mikä on vaan hyvä kun nuo sukat tippusivat vielä enemmän jos olis se 100silmukkaa.

Muistaakseni tässä kohtaa tajusin, että hitto näitä onkin vähemmän. Mutta en todellakaan alkanu enää purkamaan. :D:D mielenkiinnon ylläpidoksi lisäsin palmikon kulkemaan sukakssa. Ja vähentelin silmukoita kahdessa erässä niin että kun nilkan joustin Alko, oli enää 14silmukkaa/puikko.
Eka kertaa koskaan kudoin samaa tahtia näitä sukkia, koska tiesin että ei ikinä tuu paria jos en tee samaan aikaan. Tässä kohtaa projektia oli muuten Satu vielä edellä näissä sukissa. :D
Kunnes muutama ilta sitten räjäytin pommin ja laiton Satulle kuvan tästä. ;)  mulla ei oo ollu tekemistä ja oon vaan näpränny näitä, joten valmistuivat sopivasti pakkasilla. 
Onhan nää ihanat! Mut tosiaan, jos haluaa nuin pitkinä nuita pitää mun tarvii tehä joku nyöri nuihin ku ei ne pysy ylhäällä muuten. :D ja lankaa, sitä meni 176g!!! Eli mä oon tähän mennessä kuluttanut lankaa pikkusen vajaa 300g kutomalla. ;)  eikä vielä oo edes kuukausi loppu... Mikä pistää miettimään että kuinka hitosti mä oikeasti ehdin vuoden aikana kutoa. Mielenkiintoista.... 

9 kommenttia:

 1. Nää on kyllä hienot! Ihan kiitettävästi oot saanu puikkoja heilutella. :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavat. Hyvä idea tehdä molemmat yhtäaikaa, niin ei ala sen toisen tekeminen tökkiä. Itselleni käy aivan liian usein niin.

  VastaaPoista
 3. Komeet sukat ja just oikeeseen aikaan valmiit, nyt niitä tarvii. :)
  Mä haaveilen villahousuista... Ei oo vielä tullu alotettua... Ja voi vielä tovi mennä ennen toimeentumista. ;)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut!
  Mää oon edelleen siellä nilkoissa menossa :-D

  VastaaPoista
 5. Hienot! Palmikko on aina hyvä kuvio. Tarttisitkos noi paulat jalkoihisi? Teepä siis lautanauhat tai virkkaa tahi neulo kiinnittimet. Vaikka sellaiset sukkanuhat, joissa on koriste sivusa ja kuminauha sisällä? Ehdottomasti käyttöön nämä sukat, iloksi ja lämmöksi itsellesi ja kaunistukseksi muile.

  VastaaPoista
 6. Ihanat. Minä teen lähes aina sukkaparia samaan aikaan, jottei väsy iske toisen sukan kohdalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän just on mun ongelma, eli munkin pitäs tehä just näin ;)

   Poista