lauantai 24. marraskuuta 2018

Marraskuun paketti

Tänään sain viimmeinki haettua muutaman päivän haettavissa olevan paketin. Koko oli jo sitä luokkaa että aattelin olevan joltain muulta. Mutta ei, sny sen oli lähettänyt.

Uskomatonta, mutta sisällä olo kolme itsetehtyä joulukalenteria! Nyt meillä vaan väitellään lasten kanssa että oliko kaikki mulle, vaiko yhdet myös lapsille. Tätä lupasin täällä blogissa sny;ltä kysyä, koska oli entistä salaperäisempi paketti, kun ei ole kirjetta/lappua mukana, että mikä kellekkin on.


 Ihania pieniä luukkuja, itse koitin kurkistaa yhteen, mutta sisältö ei paljastanut kenelle nämä suloiset pienet purkit on.
 Tämä veti mykäksi. Itse tehty tonttu istumassa laudalla ja siitä roikkumassa 24 pientä numeroitua pussia. Tää on ihan varmasti mulle? Eikös vaan?
Tässä parempi kuva tontusta. Jos postilaatikko on kummallisella paikalla, oli se irronnut joten liimasin sen paikalleen. Joko vois joulukuu alkaa, että voi alkaa kurkistelee pusseihin? 

Ja viimeisenä lanka, josta meinasin tehä pukin konttiin jollekin sukat. 

Kiitos! Olen sanaton siitä vaivannäöstä mitä olet meitä varten tehny! Ootan todella innolla että saan tietää kuka olet! 

7 kommenttia:

 1. Hei!
  Pahoittelut, luulin kirjoittaneeni korttiin selvennyksen. Tulitikkulaatikkokalenterit ovat lapsille ja tonttukalenteri sinulle. Postilaatikko ei ollut alunperinkään kiinni, oli ihan vapaasti käytettävissä miten haluatte =) Mukavaa, että kalenterit ilahduttivat =) sny8

  VastaaPoista
 2. Lisätietona vielä, että tontun kädet ja jalat on tervanarua, eli on suunniteltu saunatontuksi. Joten halutessasi sen voi kiinnittää saunaan tai pukuhuoneeseen keinumaan kunhan paketit on avattu =) sny8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Mahtanut kuljetuksen aikana ilmeisesti kortti mennä hukkaan ku ei ollu paketissa ku nuo kalenterit ja lankakerä. :D kyllä mä vähän aavistelin että nuo pienet on lapsille. Tonttu pääsenee kylppäriin kylpäärivahdiksi kunhan on paketit aukastu.

   Poista
  2. Harmi, joudut siis kuvittelemaa kortin, se oli täynnä piirrettyjä kissoja, joilla tonttulakit =)

   Tai voit kurkata kortin kuvan vaikka täältä: http://www.virkkukoukkunen.net//fi/tuotteet/joulukortti-maukasta-joulua-491

   Poista
 3. siis wau! Menin sanattomaksi. Upea lähetys!

  VastaaPoista
 4. IHANA SNY-lähetys! Ihan sanattomaksi vetää tuollainen ahkeruus ja taito, jolla kalenterit on koottu. Nyt jännityksellä odotetaan, mitä laatikoista löytyy.

  VastaaPoista
 5. Varmaan teen joulukuun lopussa tänne kokoelman, mut malttamattomat voi kattoa Instagramissa mitä luukuista tulee. ;)

  VastaaPoista