torstai 21. syyskuuta 2017

Eka paketti

Syksyn eka sny paketti on saapunut. Tuli ilmoitus paketista toissa päivänä, mutta eilen ehdin sen hakemaan. Syyskuun teemana oli taikapallo. Minen pienten lasten ja kissojen kanssa halunnut pallona, ja sny oli hienosti ottanu toiveeni huomioon.


Isomäärä lankaa! Sitä äimistelin aikani. Hiukan hymyilytti,  kun mun lempi lankaa ei ole akryylipohjaiset langat, ja nämä oli pääosin akryylia; musta-harmaa täysin akryyliä. Sny oli pistänyt mielenkiintoisen ponzon ohjeen mukaan mihin tuon langan varmasti käytänkin, nuo siniset ja oranssi lanka aiheuttaa enemmän päänvaivaa. Rusinat katosi parempiin suihin saatesanoilla 'olihan siellä meille jotakin'

Herran hakkaraisten löytyminen kirvoitti voitto huutoja, kun lapset tiesivät myös niiden olevan heille. Kuulemma kivin paketti ikinä heidän mielestään :D
Lautasliinoja, päättelyneuloja, iso hakaneula (joita itse käytän silmukoiden odottamisessa, en oikeen koskaan oo muuta niille keksinyt) palmikkopuikkoja, käsi rasvaa, pitkät puikot (mahdoinkohan muistaa kirjoittaa, että pitkiä puikkoja ei mun ranteet kestä, siksi käytän pyöröjä...)  ja Bambu sukkapuikot. Paljon siis tavaraa. Lasten onneksi sain uudet sukkapuikot, sopivasti välikoko 3.25mm. Syksyn tullen meillä on nimittäin kaikki lapaset hukassa, sukkia kyllä riittää. Pitää muuntautua lapastehtaaksi hetkeksi. 

3 kommenttia:

 1. Voi ei. Oon hypänny varmaan yli sen kysymyksen missä luki lanka laaduista.
  Kiva kuulla että lapset tykkäs. ��
  Ja sain hyvän vinkin mitä laittaa seuraavaan pakettiin.
  T snyysi

  VastaaPoista
 2. harmi, kun langat eivät oikein ole ollut sellaista, mitä pidät, mutta voisiko lahjaksi vaikka tehdä?

  Herra Hakkaraiset on hyviä :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä mä ton ponzon teen ilman muuta :) nuo Aalto-langat aiheuttaa enemmän päänvaivaa, mutta pitää tutkia nettiä, mihin niitä voisi käyttää :)

  VastaaPoista