torstai 6. lokakuuta 2016

Peruslapaset

Lapset kasvaa ku rikkaruohot... Eli syksyn myötä isompi lapsista jäi ilman sopivia lapasia, joten mitäpä äiti siihen muutako puikot heilumaan.

Langaksi valikoitui syksyn ekasta sny paketista löytynyt gjestal Janne, joka on mulle uus tuttavuus. Saman oloinen pitkälle ku 7veikka, mutta laadukkaamman oloista. Sekä söpön pieniä nämä 50g;n kerät ;)

Lapsi halusi itse ruskeat lapaset, joten sellaset sai. Jälleen äiti kutoi yötä myöden, ku tilaus tuli iltapäivällä, että aamuksi valmiiksi päiväkotia varten. Tilaisuuden tulleen käytin lapasiin sny paketissa mukana tullutta Janne ja Maija lankojen ohjekirjasta, eli lapasten ohje on sieltä suoraan. 3mm puikot resorissa ja 3,5mm muutoin, knitpron hiilikuidut ja zing puikot oli käytössä. Resorissa 40silmukkaa ja heti resorin jälkeen kavensin 2pois,eli 38 silmukkaa.


Lankaa meni tasan 50g eli yks kerä näihin. Pakko muuten kehua ton ohjekirjasen peukalokiilan ohjetta, oli selkein peukalokiilan ohje mitä oon nähny. Aamulla lapsi innokkaasti lähti päiväkotiin uusien lapasten ja uuden välikausipuvun kanssa, mitä molempia oli innokkaasti esitellyt. Harmiksi yksi lapsi oli väittänyt, ettei äiti osaa kutoa lapasia kun hänenkään äiti ei osaa. Liekö kateutta? ;) 

3 kommenttia:

  1. Hienot lapaset ja varmasti tyytyväinen lapsi! Kiva, kun paketin sisältö on päässyt jo käyttöön. T. Sny:si nro 14

    VastaaPoista
  2. todella kauniit lapaset. Mie oon taas laiska tekee lapasia XD

    VastaaPoista
  3. Mukava lukea, että lapsia vielä käytetään kintaiden rinnalla. Oman äidin tekemä on aina parasta, Rakkaudella neulottua.

    VastaaPoista