keskiviikko 17. elokuuta 2016

Tauon jälkeen

Niin se syksy tuli ja into kutomiseen palasi. Lapset lähti päiväkotiin, joten mulla on säännöllisesti aikaa kutoa nyt jälleen kerran. Lanka paaston tilanne on plussalla pahasti, pitänee laskea langat uudestaan. Pahasti näyttää sille, että asettamani 10kg;n alitus langoissa jää haaveksi, mutta loppuvuosi ja innostus sitä myöden näyttää.

Pikkuhiljaa aloitin itselleni epätyypillisellä puikkokoolla eli 2,5mm puikot ja lankana safari hjärtegarn. Oon hautonut tätä lankaa vaikka kuinka kauan ku ei vaan oo napannut. Sain perussukat tästä aikaa, vaikka lanka itsestään tekee kivat tiikerisukat. Puikolla oli 16s/tikku. Kokona näissä 40. Lankaa kului 66g ja tässä on yks syy miksi en näistä ohuista välitä. :)

Seuraavaksi langaksi valikoitui 7veikka,itsevärjätystä kasasta. Langasta tuli lapsen perussukat, kokoa en osaa tarkasti sanoa, veikkaan jossain 30 molemmin puolin. Silmukoita oli 12s/tikku. Lankaa kului 95g.

Eli perussukilla alkoi syksy, katotaan mitä seuraavalla  kerralla tulee. Pikkuhiljaa tässä voi alkaa jo joululahja hommia miettimään. 

2 kommenttia:

  1. Hiljaa hyvä tulee ja onhan jo tuossakin:) Kivoja sukkia. Millä olet värjännyt nuo lapsen sukkien langat?

    VastaaPoista