keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Toukokuun paketti

Vähiin käy ennenku loppuu. Nimittäin kierroksen toiseksi viimenen paketti on mun käsissä. Ja mikä sisältö! Sitä ennen toukokuun teemahan oli;

TOUKOKUU

'Hiiren korvat, leskenlehdet, kasvien herääminen, puutarha, äidit ja helluntaiheilat,  raikas vehreys'
- Keväinen asuste esim. kämmekkäät, huivi tms kevään väreissä.

Paketti oli niinku edelliset kerrat hyvin paketoitu teipillä. Hermo meinasi jännityksellä mennä ku sitä revin auki. Mutta kannatti, kattokaapa! 

Kaikille meille jotain! Karkkia, 4kerää mambo lankaa suklaan ruskeana, super wash lankaa violettina, kissalle tikkuja, nappeja, handmade nauhaa ja merkkejä sekä nappeja ja kirje. Wau! Kattokaapa näitä nappeja! 

Tiiän, vähä huono kuva, mutta nään nuo jo niin kirkkaasti tuubihuivin nappeina, jota sny ehdottikin mambo langasta tekemään. Sellasen meinasin tehdä, kunhan innostus kutomiseen taas löytyy. ;) 

Oma tekele oli aivan ihanan herkät kämmekkäät. Ohjeena Tiina kuun 'kujeillen' onkin uusi tekijä, pitää ehdottomasti tutustua, niin ihanat nämä on! 

Viimeisenä oli knit pron kaapelit ja puikot kuulemma kesäkuun pakettia silmällä pitäen. Sitten vastaan snyn kysymyksiin. Kuten jo sanoin, Tiina kuu on mulle outo, mutta tutustun ilman muuta. Langat joita sain on mulle outoja, mutta ihania. Ja viimeisenä, kiitokset perheen kasvun onnitteluista, laitan tähän loppuun pyytämäsi kuvan meidän kaunokaisesta. 
Kuvassa neito on 4kk vanha eli ihan vauva vielä. 

8 kommenttia:

 1. Hih, minä jo ajattelin, kun pelkät kuvat uteliaisuuttani ensin katselin, että ootko saanut kisunkin siellä paketissa ;)
  Ihanan paketin olet saanut!
  t. Vieras SNY

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana paketti =) Ja onnea uudesta perheenjäsenestä =)

  VastaaPoista
 3. Hieno paketti, mutta vauva on kyllä ehdottomasti ihanampi. Täysi suloisuus.

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti mutta aivan super kaunis ja suloinen kissa!

  VastaaPoista
 5. Kiva, että tykkäsit paketista :)
  Aivan hurmaava neitokainen teillä <3
  T. SNYsi 4

  VastaaPoista
 6. Kiva, että tykkäsit paketista :)
  Aivan hurmaava neitokainen teillä siellä <3
  T. SNYsi 4

  VastaaPoista