maanantai 18. huhtikuuta 2016

Huhtikuun paketti

Niin se huhtikuu tuli ja paketin hain postista. Mulla taas nää päivät vilistää liian vauhdilla ohi, kohtahan on vappukin jo. Pääsee paistaa munkkeja, Nam.

Mut pysytään vielä huhtikuussa. Teema oli;
Muuttolintujen lento ja laulu, sulavesien  solina puroissa, tulvat'
- Olisipa mukavaa saada jotain pientä lämmikettä saappasiin. Kenties säärystimet tai villasukat?
Taikapallon muodossa - magic yarn ball
Lanka (100 g vähintään) + ohje ja lisänä 5-10 pientä aarretta/tarvikkeita.
- Google: "Magic yarn ball", "Magic yarn ball ideas"
SNY Syksy 2015 - taikapalloja


Paketti oli valtava, ja en uskonut silmiäni ku näin sen koon. Innolla avasin paketin, ja tällästa sieltä ensi näkymällä löytyi.

Sny kertoi jalkojen lämmikkeen sijaan tehneensä mulle oman kansion ohjeille, ja epäröi onko lainkaan mun tyyliä. On, todellakin. Lisäksi oli englannin kielisiä ohjeita sukkiin (jaiks! Mun englanti ja kutominen voi olla mielenkiintoista). 

Palloa aloin purkamaan esikoinen ja kissa innokkaana kaverina. Hermo meinasi mennä, ku kaks apuria olivat enemmän malttamattomana ku minä. Viimmeinki sain 2 kerää auki, Regia fluoromania, mistä sny haastoi kutomaan hiukka ohuemmilla kuin mun mieltymysten mukaan on. Sisältö oli tälläinen. 

Eli saippuakuplia, silmukka merkkejä, hedelmä pastilleja, salmiakkiasalmiakkia, pätkistä, itse tehty nauhaa ja liimalappuja. Kaikki oikeen tarpeen, ja herkut jo syöty. Tai tässä mutustan viimeisiä salmiakkeja samalla. Lapset oli innoissaan saippiakuplista, just tänään kyselivät koska saavat. Kiitos kovasti! 

3 kommenttia: