perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuoden 2015 viimenen työ...

Tai oikeammin oikea Iisakin kirkkojen esiäiti. :) Alotin tämän villapaidan marraskuussa 2011 kun ei ollu tietoakaan lapsista. Lankana novita isoveli ja ohje löytyy muistaaksei novita talvi 2011 lehdestä eri väreillä. Tässä välissä on synnyttänyt pari lasta niin vähän venähti.

Pohjimmainen syy on oikeasti se että näiden isompien töiden kohalla katoaa totaalisesti mielenkiinto jossain kohtaa. Tämäkin on virunut yhdistämistä vaille yli vuoden. Hieno tuli, ja käyttää pääsee, varmasti!
Villapaita on kudottu 8;n puikoilla ja varsinainen etukappaleen tähtikuvio intarsiana. Tuota hienoa sanaa en ole ennen käyttänyt, mutta älyttömän etevä tekniikka, ei jää kuvio kiristämään.  
Tämä takakappale vaikka näyttää helpolta on kudottu kokonaan kaks kertaa, siksi tää jäikin vaiheeseen pitkäksi aikaa. Syynä se, että muutamaa senttiä vaille valmiina unohdin totaalisesti silmukoiden lisäykset ja kavennukset mitkä vaikutti kuvioon. Sen verran harmitti alusta alottaa, että ei heti tullu tehtyä. :D:D

Hihat tuli kyllä nopeaa kun kuvio oli kaunis, ja yksinkertainen. Tätä ennen en oikeen oo isoveli langasta mitään tehny, mutta kyllä tämä sydämen vei, ihana lanka. 

Tänään avasin myös sny:ltä tulleen synttärilahjan. En viiti tähän laittaa mitä siellä oli, vaan teen teen erillisen päivityksen siitä kokonaan. Lankalaihis Alko tänään, toivon mukaan huomenna jo ehdin siitä erillisen sivun tekemään tavoitteineen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti