sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Huhtikuun paketti

Huhtikuun aiheena oli äitienpäivä ja ideat nopeaan äitienpäivä lahjaan. Sain paketin jo tossa pari päivää sitten, mutta en oo ehtiny laittamaan blogiin vielä päivitystä. No tässä tulee.

Jälleen kerran täytyy ihmetellä postin kovakouraisesti toimivaa käytäntöä, kulma repeytynyt auki. Tällä kertaa mun sny oli viisaana teipannut paketin niin hyvin, että sain puukolla repiä sen auki.


Tässä koko paketin sisältö! Onnesta mykkänä ekana koko paketin runsautta, paljon taas saatu mahtumaan budjettiin! Pieni vihko kynän kanssa hymyilytti, koska mulla on aina kynät hukassa, joten tässä se pysyy muistikirjan mukana. Kukan siemenet laitetaan lasten kanssa vapun jälkeen maahan suoraan. Lapset jo kyseli, koska me istutetaan kukkia että hekin saa laittaa. Hyvin luit ajatuksia. Samoin olit kivasti löytäny mun blogissa puutteen sukkapuikoille ja just yks päivä mietin, että pitäs kokeilla koivupuikkoja kun bambu taipuu ajan kanssa. Nytpä pääsee nekin testiin. Kahvin sain kynttilöinä tällä kertaa.


Mä taas kerran jäin sanattomaksi tästä step 6 kerästä. Ihana väri, ja mun ehdoton lempilanka. Väri on niin herkullisen farkku, että tästä tulee ihanat sukat! Ja tuo peltirasia on ihan mainio pienille silmukkamerkeille!

Nämä neuleaiheiset tarrat on ihania. Eihän näitä raski mihinkään laittaa. Joskin meinasin puhelimen suojakansiin laittaa tollasen lankakerän puikkoineen. Sny kertoi näiden tarrojen ja stepin olevan saksan reissun muistoja mulle. Viime langat oli muistaakseni Kuusamosta. Jos ei muuta niin sny on ainakin ehtiväinen matkustaja ;)

Tämän pussukka sny oli ommellut mulle puikkomittaa, mittanauhaa yms varten. Tarpeeseen tulee tämäkin. Lisäksi paketissa oli kortti, jossa esitettiin toive, että teen langoista äidilleni jotain kivaa äitienpäivä lahjaksi. Ehkä... ;)

Loppuun vielä pakko sanoa, että viime viikolla kyllästyin tiskirättien nopeaan pilalle  menoon ja meinasin kutoa bambu langasta tiskirätin. Nyt on lankaaki sitä varten. :)

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa että lankaväri osui nappiin! Reissailen tosiaan melko paljon, mutta aina on kiva palata kotiinkin. ;) T. SNY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin osui! Mun kestosuosikki on sininen ja Turkoosi ;)

      Poista