sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Eka kerta buzzaamassa!

Sain joku aika sitten kutsun sähköpostilla koemaistamaan pieniä, babybell, juustonappeja. Täytin hakemuksen ja unohdin koko homman, kunnes postissa oli paketti buzzadorilta. Ihana yllätys.


Mistä on kyse? Buzzador on kuluttaja, joka rekisteröityy halukkaaksi testaamaan eri tuotteita. Sähköpostilla saa suosituksia kampanjoihin, joita on alkamassa ja saa ilmoittaa halukkuutensa mukaan. Kun tuote sit tulee kotiin, koe käytetään tai maistetaan sen, kuvataan tuote ja kerrotaan rehellinen mielipide netissä. Testaus on ilmaista, ehtona raportointi.

Nämä juustonpalaset on näppäriä kooltaan, ja ihanana yllätyksenä vahakuori juuston päällä. Ihan kuin lapsena. Lapsista oli kiva avata tuotteita ja erityisesti vahakuori herätti mielenkiintoa.

Juuston koko oli aikuisen suuhun optimaalinen, lapsi tietysti sai maistaa useammassa osassa. Isompi lapsista haukkasi kerran, ja totesi ettei tykkää. Tämä lapsi ei muutenkaan ole oikeen juustojen perään. Pienempi ihastui juuston makuun ja söi hyvällä ruokahalulla välipalana, mutta innostus lakkasi toisen juusto palan kohdalla. 

Juusto oli eka puraisulla täyteläinen, kermainen ja muistuttaa emmentaalia maultaan. Täyttävä. Yksi pala meni maistellessa, toinen vielä herkkuna ja kolmas oli jo liikaa, sen verran tymäkkä juusto paukku oli.

Kätevästi näkisin nämä eväänä retkellä, piknikille, välipalana, juustoiltoihin, ihan vaan herkutteluun. Pakkauksessa on 6kpl juustoja, mistä meidän perhe saa yhden välipalan helposti. Tietty miinuksena se, että esikoinen ei tästäkään juustosta tykännyt. Nämä ei sottaa autossakaan eväänä, paitsi vahakuori lienee kiva liiskata ajankuluksi auton ikkunaan. Suosittelen maistamaan, emmentaali tyyppinen maku miellyttää varmasti montaa lastakin. 

1 kommentti: