keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Lokakuun paketti

LOKAKUU


 - Lähetä jokin pieni esine, tarvike tai materiaali ja haasta pariasi hyödyntämään se. (tarkoituksena esim. napit, nauhat, kankaanpalat, jne)
- Haasteena myös kasata paketti Taikapallo-ideana. (tarkistakaa parinne tiedoista, jos toiveena on siltikin, ettei kasata taikapalloksi)
- Lankaa vähintään 100g + lisäksi muut tarvikkeet (lue yllä oleva)
- Google: Magic yarn ball

Näin kuului lokakuun ohje. Itse en kahden lapsen ja kissan kanssa välitä taikapallosta, joten sny oli hienosti ottanut huomioon tämän. Ekana mua ihmetytti paketin pituus. Ihan älytön. Selvisi kummasti kun avasin paketin kaikkien apulaisten kanssa. 
Nämä sattuneesta syystä kiinnosti eniten kavereita. Puuhapetet on syöty jo, kaikki Kissakin on tutustunut taikakeppiin. ;) 


Sanoinhan minä osallistumislapussa että polarikset kiinnostaa, enkä malta ite lankalaihis ajatuksen vuoksi ostaa. Voi varjele sny minkä teit! Nämä on I H A N I A! Huutaa päästä sukiksi jokainen kerä, joten pukin konttiin tulee jälleen lämmintä pakettia. Kiitos! Ja joo, mulla on lankalaihis menossa, mut plussalla taidetaan olla, en oo uskaltanut laskea... ;) 



Heijastimia ei oo koskaan liikaa ja mulla pääsikin juuri loppumaan suklaa kahvi, mites sen tiesit? ;) Ja kiitos molemmista ohjeista, kirjoneule lapasia en ookkaan vielä koskaan uskaltanut tehä, josko nyt uskaltaisi...


Tämä läjä piti olla taikapallossa, kuulemma. Kiitos, mä oon erityisen ihastunut tohon langanerottelijaan, koska mulla on tilauksessa kirjoneule sukat, joten tulee tarpeeseen. Nuo angry birds vetoketju figuurit varastettiin jo ulkopukuihun. ;) Vetoketjut mietityttää eniten, mutta kyllä mä niillekin varmasti käyttöä keksin, ku saan idean. Napit menee Nappisukkia varten talteen, samoin on tarkoitus ollu virkata nappisäärystimet. 



Da capo fanina hihkuin onnesta ku näin tämän oma tekeleen. Nyt on vanttuut mullakin syksyksi, kiitos. Ovat 7veikkaa ja itse oikeutetusti lapasten sisällä oli da capo patukoita. Nam, nam... 

Pöyristyttävän hieno paketti, olen onnesta mykkä. Kiitos, ihana sny, onnistuit täydellisesti.... 

6 kommenttia:

  1. Ooooohhhhh.....!!!!
    Siis ihana paketti <3

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva, kun tykkäsit paketista. Seuraavaankin minulla on jo ideoita,mutta onko sinulla jotain erityistoiveita?
    T. Sny:si nro 14

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin tykkäsin! En osaa mitään toivoa ku sä tunnut lukevan mun ajatukset. ;)

      Poista
  3. siis wau, mitkä lapaset!!!

    Upea paketti kerta kaikkiaan.

    VastaaPoista
  4. Ihana paketti ja mitkä lapaset! Mahtavat!

    VastaaPoista
  5. Vesi herahtaa kielelle minullakin, niin kauniita lankoja , herkkuja ja ihanat tumput!t. vieras SNY

    VastaaPoista