lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kevään ensimmäinen sny paketti

Niin se löysi perille, kevään eka sny paketti. Mun mobiili posti ilmotti mulle rekisteröityneen mysteeri paketin seilanneen useamman kerran lajittelussa. Kuitenkin nyt mulla.

Maaliskuun teema:
'Naisten päivä'
-Maaliskuussa vietämme naisten päivää (8.3.)
- Teematon kuukausi
- Tutustua omaan pariin ilmoittautumislomakkeen (+blogin) kautta ja kasata paketti parin omien mieltymysten mukaan.
- Oma luovuus kunniaan.

Koin tämän itse ehkä hankalammaksi kun ei ollu teemaa minkä ympärille rakentaa paketti, mutta taas kerran sepä tässä olikin mielenkiintosta. Aika velho tuo meidän emo.

Siinäpä se, mun hieno paketti! On askartelulehti, ohje kerttu sukkiin, kynttilöitä (joita eka katoin suklaamuniksi :D) kirje, pääsiäisteippiä, tipuja, suklaamunia ja tupla. Lasten suklaamunat ei ehtiny kuviin. 

Tämähän on mun ehdoton lemppari lanka eli austerman step 6 ja siksi erillinen kuva kun väri on niin mua. Todellakin teen tästä kerttu sukat itselleni niinku toivoit. Toivottavasti pääsen jo huomenna alottaa. En aio ees laskea lankaa lanka saldoon, koska haluan heti nuo gnu-suvun sukat teon alle. Lisäksi paketissa oli hieno, ilmeisesti virkattu oma tekele, taidokas. Ei tätä raski edes käyttää.
Iso kiitos, ei haittaa pääsiäisvoittoinen paketti, meillä kukkomunia ollaan koko ajan vailla ja odotellaan urakalla pääsiäistä. Raeruohon kasvua arvioidaan joka päivä. 

3 kommenttia:

  1. Ihana paketti. Miekii katsoin kynttilöitä, että ovat eka suklaamunia.

    VastaaPoista
  2. Kiva paketti ja aivan ihanan värinen lanka:)

    VastaaPoista
  3. Jännitti kyllä aikamoisesti, mutta kiva kuulla, että paketti oli mieluisa. Ei kun taikapallon kerimiseen siis... T. Snysi 4

    VastaaPoista