tiistai 23. kesäkuuta 2015

Viimeinen paketti ja salaisuus julki!

Sain kaupassa ollessani tekstiviestin että paketti noudettavissa. Ihmettelin että mitä siellä on, kunnes sain paketin käteen. Haikeaa oli se sitten avata, kyseessä on tämän kevään viimeinen SNY paketti. Aiheena tällä kertaa arjen luksus mikä mua kiehto heti ensisilmäyksellä eniten tulevista kierroksesta.

Mun SNY;ksi paljastui Heidi, eikä kuulemma vielä omista blogia, jään odottamaan että ilmotat heti kun sellasen perustat, olen ekana paikalla. Mut siis paketti. Voi jeskamandeera... Mua ei montaa kertaa saa hiljaiseksi ja noloksi samaan aikaa... En tiiä miten päin tässä olisi, koska en todellakaan osaa kiittää tarpeeksi, nämä kaikki 4 pakettia ovat olleet mykistäviä, mutta pakko myöntää, että viimenen veti jalat alta...

Mulla meinas tippua paketti kädestä ku näin Iittalan essence lasit. Et tienny, että mulla hajos muutossa yks lasi ja nämä olikin ostoslistalla. Iso, iso kiitos! Kahvin tuoksuinen kynttilä on ihana, samoin pika kahvi pelastaa monen hetken suklaasta puhumattakaan. Ja lapset tulee ikionnelliseksi muumi karkeista. 2kerää lankaa, nostalgia ja austerman step, teen molemmista jotain ittelleni. En mää tiiä miten päin tässä olis, mutta lupaan että kaikki sun antamat langat menee käyttöön seuraavaksi, ja alan työstämään niistä seuraavaksi, joten täällä ne näkyy mitä tulee. 

Onneksi on kesäkassin vaihto vielä, etten ihan tipu tyhjän päälle!

7 kommenttia:

  1. aivan huikean paketin olet saanut sinäkin.

    VastaaPoista
  2. Upea paketti! Täällä vielä odotellaan omaa viimeistä pakettia!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, tää paketti, tai oikeastaan koko SNY homma on ollu koko kevään piristys. Positiiv>new riippuvuus tullu koko touhuun. Eikä vähiten siksi että mun SNY osasi kyllä lukea ajatuksia aivan loistavasti!

    VastaaPoista
  4. Höh kirjoitin pitkän kommentin ja se meni hukkaan ko kirjauduin sisään :( mutta siis ihana kuulla että paketti kelpasi. Mie oon jännittänyt näitä sun pakettien onnistumisia joka kuukausi, mun lempivärit oli nimittäin sun ehdottomien inhokkien listalla ja lempilangatki on ohkasia :D ja kotoaki löytyy vaan 4-vee prinsessa, ei kyennyt keksiin pojillekaan mitään karkkia mielikuvituksellisempaa :D tää oli mun eka sny - kierros, mutta ei kyllä jäänyt viimeiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se piti vielä sanoa, että nostalgia oli mun omista varastoista kaivettua, eikä kuulunut alkuperäiseen suunnitelmaan mutta kun jäi soppelisti kerän mentävä kolo kun paketin pakkasin ja päätin jotain "extraa" laittaa ettei lasit pääsis heiluu :D mulla jäi ahdistaa kun en saanut niitä itsetehtyjä tehtyä kuin ekalla kuukaudelle, anteeksi siitä :( ekaks oli opiskelujen (opinnäytetyön lähinnä) ja töiden kanssa kauhea kiire ja sitten ko sain valmistuttua niin oli kuitenki töissä lähes koko vuoden kiireisin aika :(

      Poista
    2. Höpö höpö, ei tarvi anteeksi pyytää. Eka kierros tämä oli mullekkin muttei taatusti viimenen. Syksyä jo oottelen.

      Poista