perjantai 29. toukokuuta 2015

Toukokuun paketti.

Kauan ootettu paketti saapui tänään! Toukokuun teema oli lähestyvät juhlat. Pakettia oottelin hiukan yliaikaa, mutta oli sen arvoinen.

Paketissa oli kynttilöitä, pätkistä, salmiakkia, 3kerää nallea, 3kerää teeteen puuvillalankaa, joka neulojan tarvike boxi, lapsille saippuakuplia sekä 2 ohjetta, toisessa salmiakkikämmekkäät ja toisessa revontuli huiviin ohje. Iso kiitos! Just nyt mulla on kaikki käsityöt telakalla, muutto on viikonpäästä, eli kaikki homma pyörii nyt muuton ympärillä. Mutta varmasti kesällä tai viimestään syksyllä kaivan langat & ohjeet esille.

lauantai 9. toukokuuta 2015

Illuusiota...

Jokin aika sitten näin Satun blogissa ihanat illuusio sukat. Ohje on nimeltään Alice in Wonderland, ja pakkohan sitä oli kokeilla. Langat on peräisin maaliskuun SNY paketista, eli vastaväri idealla violetti ja keltainen, joka ei normaalisti ole niin mun makuun, mutta täytyy myöntää että näin illuusiona vastaväri parina nää on aivan ihanat.
Illuusion idea on se, että päältäpäin katsoessa sukat vaikuttaa normaalilta raitasukilta. Kuvio muodostuu oikean ja nurjan vaihtelusta ja näkyy tietyssä kulmassa, mielestäni parhaiten itse käyttäjälle.

Vaikuttaa monimutkaisemmalta kuin on, jos osaa oikeaa Ja nurjaa onnistuu näissä. Nämä oli ekat illuusio sukat, mutta ei Takuulla viimeiset. 

lauantai 2. toukokuuta 2015

Kesäkassin vaihto

Ilmottauduin kesäkassin vaihtoon, kun tuli orpo olo, että mitä sitte ku SNY loppuu. Emona toimii SNY hommasta tuttu Red dragon, mistä nosta hattua kun ei musta olis. Ohessa linkki rinkiin, tulkaa kaikki mukaan.