tiistai 17. maaliskuuta 2015

Hyvin ja huonosti...

Lapsi pyysi jokin aika sitten lapaset. Itse valitsi langan, joka on ikivanhaa manu-lankaa (miehen mummin jäämistöstä) ja vaati myös kuvaksi nipsun kuvaa. Noh, äiti teki lapaset päivässä, mutta nipsu - tuo pirulainen - aiheutti ongelmaa. Kokeilin ensin kutoa normaalia kirjoneuletta kuvasta, mutta pieni lapanen ja iso kuva ei miellytä perfekstionistin silmää. Päätin kokeilla helpoksi mainostettua silmukan jäljentämistä valmiiseen työhön. Joo-o... Meni ilta ja jos toinen, vaihtu kuva ja hermot meni. Näköjään mä en pysty erottaa silmukoita kunnolla toisistaan valmiissa työssä (lieneekö vika iässä vai hajataitossa ;)) mut lapsi sai tyytyä perus lapasiin. Onneksi lapsen mielestä ne on siltikin hienot, vaikka itseäni harmittaa.

No, pitää kutoa itseänikin miellyttävät lapaset lapselle kun käyttöön saannilla ei ole niin kiire. Nyt pääsi lapsen kasvu yllättämään ja edelliset oli jäänyt yössä pieneksi ;) 

Käsityö on välineurheilua parhaimmillaan ;)  ohessa tilaamani paketin sisältö Kiinasta. Varmaan Arvaa kuinka suosittu lelu langan kerijä on. Suomessa maksaa 60-70€ käsityöliikkeissä mut Kiinasta melkeen Ilmainen. 

Katsokaa nyt kuinka hienoja keriä se rullaa - ja paljon nopeammin ku ite kahdella kädellä perinteisesti. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti