torstai 29. lokakuuta 2015

Kurpitsalyhty

Oon monta vuotta haaveillut mutta vielä en oo uskaltanut kokeilla kuuluisaa kurpitsalyhtyä. Nyt päätin ottaa härkää sarvista, kun tässä samalla toipuu kurkunpään tulehduksesta. 4viikkoa kestänyt flunssa joista viimenen viikko jälleen kuumeessa ajo mutkin lääkäriin ja tuomio oli kurkunpään tulehdus. Oon oikeastaan nukkunu viikon enkä mitään oo jaksanu tehä.

Nyt kuitenkin lasten iloksi päätin, että kokeillaan. Ja tämmöinen siitä tuli. Olen oikeastaan aika ylpeä ekasta kurpitsalyhdystä ikinä.

Hyvää pyhäinmiesten päivää kaikille! 

torstai 22. lokakuuta 2015

Uusi lempilanka!

Ostin taannoin lankamaailmassa alennuksessa ollutta Salidaa. Mietitytti ostovaiheessa langan ohuus että noinkohan tuun koskaan saamaan valmiiksi nuista mitään. Kaveri ihastu erityisesti tähän väriin ja lupasin hänelle sukat siitä tehdä. No, härkää sarvista ja 2,5mm puikot käteen. Mähän en tykkää näistä Iisakin kirkko langoista, eli ohuet on niitä vähemmän mieluisia.


Kävi kuitenkin niin, että kun aloin kutomaan sukkia, lanka vei mennessään. Ihana Lanka kutoa, ja muodostaa kaunista kuvioo. Huomaamatta tuli sukat valmiiksi. Tällä kertaa perussukka siksi että näin millaisen kuvion Lanka muodostaa. Koko sukassa on 39 ja lankaa pariin meni hiukka toista kerää, kerässä on 50g/kerä. Eli todella riittoisa Lanka.

perjantai 9. lokakuuta 2015

Lokakuun paketti.

Niin se vaan kuukausi meni ja toka paketti tulla tupsahti sny kierrokselta. Musta tuntuu että ihan just sain ekan paketin, ja nyt jo toinen. On ollu noudettavissa maanantaista, mutta meillä on ikävä kyllä kunnon tauti kierre. Ite oli eka kunnon nuhakuumeessa nyt toinen lapsista ja varmaan vielä se viimeinen myös. Sen verran palaan viime kuun pakettiin, että ei pysty, ei kykene virkkaa kuviolaukkua! Menee hermot. :D yritetty on.

Lokakuun teema oli 'Syksyn värit'
- SNY:n antamilla rajoituksilla tietenkin.
- Lämmintä - jaloille/kaulalle/käsille.
- Onko se sukat, lapaset, huivi, tuubihuivi ohjeineen ja tarvikkeineen.
- Sisältääkö paketti sukat, huivin, tuubihuivin tai lapaset.

Avasin pakettia kahden hiillostajan valvoessa vieressä. Kurkkasin eka nurkasta sisään ja Kekkonen mollisteli takas, joten tahaton naurun hihitys pääsi ilmoille. Ihan älyttömän hyvä, meillä on näköjään samaa huumorintajua. Kun sitten pakettia kuorin, suklaat meni heti parempiin suihin, langat oli teeteen helmeä ja löysin niihin Huivi ohjeen. Näköjään sit eka huivi mun kutomana tulee tässä kuussa. Tää nyt aika satavarmasti onnistuu, sen verran kudon. ;) ihana suklaanruskea väri, mulla onkin omassa laatikossa samaa sävyä oleva ruskea tuubihuivi Lanka. Salama tarrat vietiin heti ja alle 5min ne oli liimattu jo sänkyyn. :D


Omatekele oli älyttömän hieno musta baskeri. Sitä kun katselin huomasin, että mun sny ei todellakaan ole mikään aloittelija virkkauksessa. Älyttömän hieno, kiitos!

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Saa****n katti...

Mä en yleensä ihan vähällä toista itteeni kutomisessa. Ihan siitä syystä että mä kyllästynyn äärimmäisen nopeasti. Siksi sukka parin tekeminen jo tökkii pahimmillaan. :D noh, sain tilauksen sukista miehelle, väri toive mustavalkoinen. Sukkien saaja on aika kova fani Alice in Wonderland elokuvalle, joten tottakai sukat tuli sillä ohjeella illuusiona. Eka sukka meni aloitukseen uusiksi niin, että neljäs kerta tuli valmiiksi. Toinen oli jo melkeen valmis, ku kuviossa oli virhe, joka pakotti purkamaan. Nyt kun viimmeinki sain nämä valmiiksi huomasin vieläkin pari juttua jotka olis voinu tehä toisin. Nyt ei vaan jaksa. Nää katti sukat vie mun hermot, järjen ja olemattoman keskittymisen kyvyn.

Lankana siis 7veikkaa ja koko sukilla n. 44. Illuusio tekniikka on siis musta kiva, mutta tätä kattia en ihan heti tuu tekemään. Sen verran rasittava. :D noh, yks neljästä keskeneräksestä työstä on nyt lopussa, seuraavan kimppuun.